Close
Log Ind Opret Bruger

skide unge… ! update herfra..

 • 16 juni 2006, 21:28

  Ahggg skideunge billigt til salg… Hun skider som aldrig før siden i går eftermiddags og til nu tror jeg at jeg har skiftet skide ble 15 gange mindst!

   Men det er ikke tyndt, det er fast lidt tørt men ikke direkte hårdt og det er den god klump der kommer ud.. Hendes numse er blevet fuldstændig hudløs, så vi var ved lægen idag for at få noget salve så der ikke går svamp el betændelse i det…( det lille pus(piv) )

  Hun får jo grød om formiddagen og kartoffelmos til aften og jeg laver det vildt tyndt og siér det, netop for at hun ikke skulle få hård mave, men jeg ved ikke lige hvad der er gået galt!

  Lægen mente at jeg skulle hælde noget mere væske i hende (altså vand) her i weekenden og så om det ikke hjalp..Det var vi så allerede startet med i går og de sidste par afføringer har da også været lidt mere klistret som de plejer…meeen nu må ungen sku da snart være tømt 😉

  🙂 Men linepigen er sku nu blevet en dejlig, glad , smilende unge, efter at hendes nakke er blevet kureret…Jeg tror det her skideri er førstegang jeg har oplevet hende græde siden nakken ..Og hendes kranie er blevet rettet op..Vi målte til at der var 1,2 cm forskel på hvor hendes ører sad i forhold til hinanden nu er vi nede på under 4 mm..

  Og ja hun vokser jo godt 69 cm og 9 kg (fødsel 52 og 3655 g) 

  Og så vil hun så gerne fremad, men det bliver altså kun til bakke indtil vidre, hvilket virkelig kan gøre hende sur..  

  søvnrytme.. ja vi havde en men syntes ligesom at hendes sengetider er blevet senere og senere denne uge..Der var engang at den hed kl 8 , men nu er kl da vist ni..

  Nå men det blev alt for idag..

  Go weekend til jer

  Knus fra vibeke og line 241205

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.