Close
Log Ind Opret Bruger

hvornår skal man give op?

 • 14 november 2017, 17:00

  Hej piger.

  Ja, for at fortælle det lidt kort står jeg i det største dilemma en mor kan få: skal jeg gå fra mit barns far?

  Problemet er at vores forhold bare ikke fungerer. Jeg er dødens uvenner med hans mor, og hun ser hverken mig eller barnebarn. Han forsvarer mig ALDRIG! Han føjer hende bare og affinder sig med situationen og det går mig så meget på. Jeg har fået nok af det dobbeltliv han lever hvor han tager derhjem (hvor jeg slet ikke er velkommen). Alt er så mærkeligt! I min optik er vi en familie, man kan ikk bare vælge til og fra..

  Nå, udover det så lider jeg under en let depression fra fødslen som jeg skal k behandling for. Jeg har det svært og har oven i købet fået et "kolik" barn det gør ikk nogle af situationerne bedre.

  Han hjælper mig ikk men feder den bare på sofaen, agtigt. Vores barn har ikke et stærkt bånd til ham for det virker som om han ikke rigtig gider.

  På det sidste har vi skændtes MEGET. Og i dag kogte det bare over vi skændtes mens han stod med vores barn i armene (2mdr).. Men det påvirker ham og er bange for han skal tage skade af det.

  Jeg vil allerhelst for min søn hans forældre er sammen, men jeg bliver mere og mere ulykelig og det påvirker vores søn. Undskyld den lange smøre men jeg ved simpelthen ikk hvad jeg skal stille op.

  Avatar
  Anonym
  14. november 2017 kl. 18:07

  Det lyder som en rigtig trist situation for alle involverede parter. Som du beskriver det, tænker jeg, at det i den grad er et usundt forhold for både dig og jeres søn. Det er en skrøne, at det er bedst for barnet, at forældrene er sammen. Jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil have det hele til at fungere, men det lyder umiddelbart ikke som om, at det er en reel mulighed. Tænk på dig selv og tænk i den grad på jeres barn og hvad der er bedst for ham. Det er bedst for ham, at du har det godt og har overskud.

  14. november 2017 kl. 18:32

  Åh gud kom væk!

  Ja jeg ved ikke hvordan jeg skulle sige det. Jeg har selv haft en moderat depression og jeg håber for ingen at nå der ud. Ud fra det du skriver at ved at forlade din mand så giver du slip på en masse smerte der kan bruges på dig selv og barnet. Har selv en veninde som stod i noget lignende  (med 4 børn) så hun var meget nervøs for at blive alene. Men uden manden blev det faktisk nemmere / roligere. 

  Mon ikke din familie og venner vil hjælpe dig og barnet godt fra start uden far. 

  Held og lykke med fremtiden! ☺

  14. november 2017 kl. 19:06

  Jeg vil bakke op om hvad de andre skriver, om ikke at blive sammen udelukkende for barnets skyld, hvis/når der ikke er så meget andet positivt at bygge på. Og det siger jeg selvom jeg selv er skilsmisse barn fra da jeg var lille. Så forskellige de var, havde det ikke været et rart sted at vokse op, hvis de havde insisteret på at blive sammen. 

  Jeg har gennem min opvækst, været meget tæt på andre hvor forældrene klart burde være gået fra hinanden. Det gjorde intet godt at de blev sammen i et kærligheds løst forhold – for nogen!! 

  Har du taget en stille og rolig snak med ham, uden barnet til stede evt lige når han er faldet i søvn, og uden at nogen af jer ryger op i det røde felt og dermed stopper med at lytte? Og lade ham forstå på en sober måde, at det er ved at være sidste udkald, hvis I – evt via noget parterapi – skal gøre en gevaldig indsats begge to, for at få det til at fungere. Du må selvfølgelig også mærke efter hvor meget du kan holde til selv.

  Vil slutte af med at sige, det ER verdens hårdeste prøvelse for selv det stærkeste forhold, det I står i lige nu!! Tyndslidte uden søvn, desperate og så også med et kolik barn, det kan få det værste frem i alle, og man KAN næsten ikke andet end at gå hinanden på nerverne… Men gad vide om kolikken ville gå over, hvis han flyttede ud for en stund, så babyen ikke ville være påvirket af dit stress og frustration. 

  Pas godt på dig selv. 

  Avatar
  Anonym
  14. november 2017 kl. 19:14

  Hvorfor er du dødsens uvenner med svigermor?

  hvad bakker han dig ikke op i..?

  14. november 2017 kl. 19:51

  Nej, man skal ikke blive sammen for barnets skyld. Men I er lige blevet forældre. Det er et enormt pres at lægge på et parforhold, så jeg ville aldrig kaste håndklædet i ringen i den situation. 

  Jeg tænker, at det er rigtigt godt, at du får hjælp til at komme igennem depressionen. Men måske I også kunne trænge til lidt professionel hjælp til forholdet?

  Og så vil jeg da sige, at jeg godt kan genkende det. Med enormt søvnunderskud, ny familiesituation og en mild efterfødselsreaktion, kom min mand og jeg også op at skændes en gang i mellem. Jeg følte mig også meget alene, og følte heller ikke, at han altid bakkede mig 100 procent op eller forstod mig. Men jeg overvejede dog aldrig at gå fra min mand 

  Det er en vildt sårbar situation, og hormonerne raser rundt, især de første måneder. Når det stadig er så nyt, så ville jeg give forholdet en reel chance. For os blev det milevidt bedre for hver måned, der gik. I dag er vores søn halvandet år, og vores forhold er så stærkt som nogensinde 🙂 

  24. januar 2018 kl. 05:11

  Kom væk fra det. 

  Jeg ville også helst ha kerne familien men faren til min lille Marco er psykopat og har banket mig… jeg vil langt hellere give mit barn en opvækst med trygge rammer frem for kerne familien.

  21. oktober 2018 kl. 06:12

  Hej 🙂 

  jeg ka kun byde ind med egen erfaring ;

  jeg gik næsten et år med en barnefader som aldrig hjalp til, og han mente i øvrigt det var min skyld på alle mulige måder.

  jeg havde mere end nok i at gøre 2 forældres arbejde og skulle også høre på hvorfor jeg aldrig gik med makeup, gad sex og altid brokkede mig.

  en aften stod jeg med min datter på armen, hun sov endelig, så begyndte vi at skændtes og hun vågnede med et hyl!

  i det øjeblik indså jeg at jeg ikke ville byde hende eller mig selv mere. For hun blev jo påvirket af vores skænderier, også selvom de foregik i hviskeleje for det meste.

  gik ellers og håbede på det blev bedre, havde hørt man ikke “må” gå fra hinanden de første år. Det bare bullshit efter min mening, så mange finder sig i alt for meget på den konto.

  jeg ville ikke vise min datter at det var normen for et forhold, tænk hvis hun selv fik det sådan engang?!

  det var vildt skræmmende at blive alene og smide faderen ud, men det er ærlig talt det bedste jeg har gjort.

   

   

  21. oktober 2018 kl. 07:29

  Din kæreste ville da nok ønske at dig og hans mor havde et godt forhold. Skal han droppe hende for din skyld? få hjælp til din depression først ????

  21. oktober 2018 kl. 07:46

  Tænker bare at så må manden jo vise det?

  ja depression skal der hjælp til, men det hele ligger altså ikke på ts skuldre.

  man må forvente af en voksen mand at han evner at identificere og gøre noget ved problemet fremfor at også det ansvar hviler på mors skuldre 

  21. oktober 2018 kl. 08:01

  Jeg aner intet om deres forhold… Men kan forstå han kun har været far i 2 måneder så ikke lang tid at lære. ting kan blive bedre. Eller ikke. Men to måneder er ingenting

  21. oktober 2018 kl. 09:01

  SomeSort skrev :

  Jeg aner intet om deres forhold… Men kan forstå han kun har været far i 2 måneder så ikke lang tid at lære. ting kan blive bedre. Eller ikke. Men to måneder er ingenting

  Enig, men hun har også kun været mor i 2 md.?! Hvorfor skal han have ekstra tid på bekostning af mor?

  det forstår jeg ikke.

  har selv en fødselsdepression og var ved at brække mig når den fik skylden for alt.

  det er ikke depressionens skyld han ikke laver noget og flygter hjem til sin mor når han ikke lige gider.

   

  21. oktober 2018 kl. 09:07

  Jeg giver ikke ts skylden for alt… 

  21. oktober 2018 kl. 09:15

  Eller hendes fødselsdepression. Men det er let at blive sur fordi der ikke er støvsuget når partneren har prioriteret noget andet. Eller haft behov for at ligge på sofaen. Det behov kan jeg også sagtens have smiley

  21. oktober 2018 kl. 09:20

  SomeSort skrev :

  Eller hendes fødselsdepression. Men det er let at blive sur fordi der ikke er støvsuget når partneren har prioriteret noget andet. Eller haft behov for at ligge på sofaen. Det behov kan jeg også sagtens have smiley

  Men vi læser nok noget forskelligt her..

  læser ikke hun forlanger han dropper mor osv.

  læser han er en doven drengerøv som skrider hjem til mor og ikke laver noget.

  ikke bare at han engang imellem glemmer at støvsuger.

   

  til oj vil jeg sige: mærk efter om du ka være i det i længden, det med hans mor lyder til at være noget som også var der før baby? 

  Jeg er ikke fan af ultimatummer men her ville jeg sætte foden i.

  det er hans opgave at løse problemet med sin mor og dig og han skal til at være der for sit barn og dig.

  ellers må han befri dig fra den byrde han er nu.

  det mega opslidende at partner ligger på sofaen mens man selv bruger alt sin energi og mere til. 

  Kæmpe kram 

   

  Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 18 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.