Close
Log Ind Opret Bruger

sikke en eftermiddag…..

 • 8 maj 2009, 21:49

  vi var i fakta, jeg og min unger på 3 og 4. Den mindste plejer at sidde i vognen, på sin bagdel i selve vognen, og det plejer at gå problemfrit. Idag rejste hun imidlertid sig op, fordi hun ville have fat i en pakke brød. Og vups, fik hun overbalance, og stod bagover ud af vognen og landede med ryg og nakke klods ned i stengulvet. Gudskelov var det ikke direkte på hovedet, men det fik sig nok et gok alligevel.

  Hun skreg jo, og jeg var dybt ulykkelig, men hun holdt ret hurtigt op igen, så jeg handlede færdig og satte hende ud i bilen, mens jeg holdt øje med hende. Hun klagede over ondt i hovedet, og da hun også begyndte at blive sløv tænkte jeg at jeg hellere måtte tage afsted til skadestuen. Så jeg afleverede den ældste hos nogle venner, og så kørte jeg ellers til odense. Ankommet derinde blev jeg sat i venteværelset med en sløv, pylret lille pige, der klager sig og bare vil hjem, og der sad andre familier derinde, der havde siddet der 3½ time, så jeg tænkte bare, oh my….

  Da jeg havde siddet der en halv time tid kastede hun bare op ud over alt, helt ud af det blå, så der stod det klart for mig, at den var god nok. Jeg fik henvendt mig i skranken igen, fiket tæppe til hende, ja, hendes tøj var jo smurt ind, og fik vasket mig selv af, så godt man kan, (bvadr!!!) og så blev hun lagt på en seng. Så gik der kun en ½ time, så kom der alligevel en læge, som konstarede at hun, som forudset havde en fin lille hjernerystelse… :@

  Så jeg fik lov at tage hende med hjem under observation, mod at jeg lovede at komme igen, hvis hun ikke fik det bedre, og så skal hun ellers vækkes en gang i timen i nat….

  Det bliver en laaaaang nat….

  Nåh, men hun har kun kastet op en enkelt gang siden, og også spist en is, der ikke er kommet retur, så jeg tror hun har det bedre. Hun var i hvert fald vældig kvik, då jeg puttede hende….. 😉

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.