Close
Log Ind Opret Bruger

sig det bliver bedre..

 • Avatar
  zap
  12 april 2019, 19:37

  Hej alle. 

  Jeg har fået konstateret slem fødselsdepression efter jeg har født mit 2. barn som er 1 måned nu. Jeg skal have medicin, gruppeterapi og psykolog.

  Jeg elsker heldigvis mit barn, men de nye forpligtelser samt et barn med sanseintegrationsproblemer og dertil hørende træning har taget pippet fra mig. Jeg er SÅ ulykkelig over at jeg har det sådan her, og vil bare være glad igen. Jeg føler mig som en stor fiasko og render rundt med en kæmpe bold af stress og sorg i maven hele dagen. Der er hele tiden en der har brug for mig. Baby sover dårligt og gylper meget og mit store barn har behov for meget træning og opmærksomhed. Gudskelov har jeg en god mand.. Men bare sig det bliver bedre og gode råd er velkomne.

  Avatar
  Anonym
  12. april 2019 kl. 19:48

  Jeg er næsten sikker på, at det bliver bedre, du er ærlig overfor dig selv og andre, om hvordan du har det, og du får hjælp mega tidligt. Det er så godt og vigtigt. God bedring og kram <3 

  Avatar
  zap
  12. april 2019 kl. 20:30

  Tak for svar. Jeg håber du har ret 🙂

  Avatar
  Anonym
  12. april 2019 kl. 20:47

  Når du får hjælp og gerne vil tage imod hjælpen, er prognosen rigtigt god. Det lyder virkelig hårdt, men det skal nok blive bedre. 

  Husk, at det er i orden at være svag, når du har det sådan. Du vil føle dig utilstrækkelig, men sådan er det bare. En del af fødselsdepressionen kan være affødt af ubalancer i kroppen efter fødslen, så det er ikke noget man selv er skyld i. Det skal nok blive godt igen. 

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.