Close
Log Ind Opret Bruger

Sidste udkald

 • 23 juli 2022, 23:42

  Hvad er jeres Max alder på jer selv og jeres partner, når det gælder om at få børn? Altså hvad føler i er aller sidste udkald, og føler i at der gerne må være forskel på kvinden og mandens alder?

   

  Og er også nysgerrig på om i har et Max på hvor mange år der må være imellem eventuelle børn, altså om det blir et No go hvis jeres ældste pludselig er 12? Kender selv til flere som har sat en grænse på hvor mange år de højst vil gå med til at have imellem søskende, så hvis deres barn når den alder, så er der bare ik flere børn🙂

   

  Min Max alder på både mænd og kvinder er nok omkring 45.

  Og jeg har ikke nogle Max år imellem søskende🙂

  24. juli 2022 kl. 01:28

  Har ingen max alder men at man skal være bevidst om at have et ungt sind i mange år når man vælger at få børn set.

  Det okay at der er flere år imellem søskende men aldrig alene så skal man have en søskende der aldersmæssigt er tæt op af en.

  Min mor var 46 da hun fik mig det er sent men havde været okay hvis jeg havde haft en søster eller bror der var 1-2 år ældre eller yngre end mig det havde/har jeg ikke min yngste bror er 12 år ældre end mig og mine andre søskende er endnu ældre og kan sige så meget når der er så stor aldersforskel så kan det blive rigtig svært at få et nært søskendebånd så fordi jeg selv er blevet mig det budt kunne jeg aldrig selv finde på at gøre det samme og synes faktisk undskyld mig at hvis man vælger at byde et barn det er man direkte egoist hvilket jeg kan se fra en anden vinkel da jeg selv er et “produkt” af et egoistisk valg.

  24. juli 2022 kl. 05:52

  Jeg er selv 34 og manden er 47. Vi venter vores 4 og sidste barn til januar. Her er børnene ikke kommet som ønsket, så der er mange år imellem den 1 og den 4. 17 år faktisk. Selvom vores ældste er 17 år og den yngste snart 7 år, så har de er rigtig nært forhold også til den i midten på 10 år. Jeg vælger at tro på det også handler om hvad vi sol forældre gør for det og opdrager dem til 😃

  Jeg har kusiner og fætre med 20 års aldersforskel mellem den ældste og yngste og de har er nært forhold alle 4 de søskende. 😃

  24. juli 2022 kl. 06:45

  Her er der 15 år mellem mig og min mand, jeg er i start 30erne og vi har to og vil gerne have en mere, jeg er ret bevidst om de kommer trip trap træsko, min mand er selvfølgelig en “gammel far” men han er en vildt god far.
  jeg bryder mig ikke rigtig om at lave “regler” for det og det er måske fordi min mand er noget ældre, men jeg bliver sgu også lidt ked over at folk synes andre er forkerte, så sort/hvid synes jeg ikke verdenen er.

  24. juli 2022 kl. 07:06

  Jeg er 34 og min kæreste 42.. vi prøver på nr 3. Vi har 2 drenge på 9 og snart 4 år.. imellem dem ventede vi en pige, men mistede 18+1. Derudover har jeg haft en bio inden dreng nr 2 og i maj havde jeg også en bio. Jeg håber på at være gravid inden jeg fylder 35 (november), men vi har ik snakket om at vi er for gamle endnu

  24. juli 2022 kl. 08:08

  Jeg har altid sagt jeg skulle have mine børn inden jeg blev 30. Jeg har 3 hvor den yngste blev født en måned efter min 30 års fødselsdag, så den plan lykkedes næsten, MEN nu er jeg så 37 og vi arbejder på en nummer 4 til at fuldende flokken. Det absolut en efternøler eftersom de andre nu snart er 8, 12 og 16 😉

  så… mit Max har rykket sig 10 år til 40. Hvis ikke vi får een inden da så er det ikke meningen vi skal have flere 😉 Min man er også en del år ældre end mig.

  24. juli 2022 kl. 09:02

  Hvis jeg ikke havde fået det første barn inden jeg blev 30 så skulle jeg ikke have børn, vi har haft svært ved at få børn og har brugt 2 år på at lave ham jeg har i maven nu. Hvilket har været en kæmpe mavepuster da jeg er noget ældre end jeg egentlig havde planlagt, selvom man ikke kan planlægge det 100% 😅 vi vil gerne have 3 børn min kæreste og jeg og dem vil jeg gerne have inden jeg er 40 og der må max være 5 år i mellem. Jeg har en lillesøster der er 21 år yngre end mig og vi får desværre ikke noget ud af hinanden i og med jeg er så gammel som jeg er og hun ikke engang er 10. Og det synes jeg ville være synd for Mine børn.

  24. juli 2022 kl. 13:44

  Min personlige grænse er 40 år. Kroppen bliver heller ikke ved med, at være i den samme form. Og jeg vil gerne være “ung” sammen med vores børn. Jeg gider ikke være i pensionsalderen når de sidste flyver fra reden.

  Jeg er også stadig under 30 år, og har snart pseudotvillinger. Så vi har ikke så travlt med nr. 3. Hvem ved måske skal vi have et sæt pseudotvillinger igen om et par år. Vi har i hvert fald en drøm om en stor familie. Men jeg har også en grænse. Og jo flere år der går imellem børnene, jo sværere kan det blive, at blive gravid igen når man når en hvis alder. Så her vil vi klart prioritere så tætte søskende som overhovedet muligt.

  24. juli 2022 kl. 17:17

  Min personlige grænse for mig selv er 35. Også fordi jeg var 17 da jeg blev gravid med min søn, har fået nummer to nu som 29 årig og gider ikke blive ved at “starte forfra”. Så skal der komme flere er det inden for de næste år ellers er det slut.

  24. juli 2022 kl. 17:40

  Vi var 23 og 26 og venter den 3. Og sidste nu hvor vi er 27 og 30.

  Vi ville senest gå i gang inden vi blev 30. Ville personligt aldrig få børn senere end 35-38 men det er bare mig personlig 😊

  24. juli 2022 kl. 17:47

  Personligt vil jeg ikke selv have børn efter 30. Jeg er selv 25 og venter (utålmodigt) på mit og min mands 3. (og sidste) barn.

  Vores ældste datter er lige fyldt 6 og jeg synes næsten det er for stor en aldersforskel. Men livet skulle lige gå op, og jeg skulle have færdiggjort mit studie som sygeplejerske. Jeg blev færdig midt i juni og har termin om 14 dage.

   

  Hvad andre gør er helt op til dem selv. Jeg var heldig at møde min mand i en ung alder, og er meget fertil, hvilket gjorde det muligt at skabe den familie vi begge drømte om relativt tidligt. Jeg ved at alle ikke er i den situation.

  24. juli 2022 kl. 18:36

  Har personligt altid gerne ville have mine børn tidligt, hvis livet ellers indrettede sig efter det. Vi fik vores første datter da jeg var 24 og min mand 26. Herefter fik vi vores anden datter som 26 og 28 årig. Nu her har vi netop mistede vores tredje datter halvvejs gennem graviditeten. Jeg bliver 30 på torsdag. Krydser alt hvad jeg har for at det lykkes os at få et barn mere, da jeg føler mig meget tom nu. Ville gerne have mine børn tæt på hinanden, men det er ikke det som skal afgøre det. Efter at have mistet føles det næsten fjollet for mig at tænke på alder som et kriterie.

  Min mand har dog en grænse der hedder 35 for hans vedkommende  da han selv havde en “ældre” far og derfor gerne vil undgå det selv.

  4. august 2022 kl. 23:03

  Tak til alle jer der har skrevet, jeg har haft lidt svært ved at finde ud af om jeg kunne “tillade” mig at rykke min Max alder, så det er spændende at høre hvordan andre ser det☺️

  5. august 2022 kl. 08:35

  Altså det bliver jo også sværere, at blive gravid omkring de 40. Så hvis man virkelig ønsker sig x antal børn, så skal man sørge for, at få dem så tidligt som overhovedet muligt.

  Jeg kender en på vej i tidlig overgangsalder. Det begyndte allerede at “gå ned ad bakke” da hun lige var fyldt 40.

  5. august 2022 kl. 10:37

  Både min kæreste og jeg er 26 år og venter vores første barn.
  Jeg har altid gerne villet have børn tidligt, og vil gerne have fået de børn, vi skal have, inden jeg fylder 33-35 år.
  Min mor var 23 år, da hun fik mig, og det har været så dejligt at have en ung mor. Også i forhold til, at der kommer børnebørn nu – så er hun stadig frisk og kan nemmere overskue at lege, pjatte og passe engang imellem.
  Min kærestes mor var 44 år, da hun fik min kæreste og hans tvilling, og det kan han godt mærke nu, ikke er særlig sjovt. Han er jo godt klar over, at hans mor ikke holder for evigt, og at hun ikke kan holde til helt ligeså meget som min mor f.eks.

  Der kan være mange grunde til det ene og det andet. Når jeg er blevet over 35 år, tror jeg ikke, at jeg er interesseret i at få flere børn – medmindre der selvfølgelig går noget galt, vi får svært ved at få børn, osv.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.