Close
Log Ind Opret Bruger

Sex og graviditet

 • 8 februar 2022, 12:46

  Hej,

  I en travl hverdag, hvordan prioriterer I så sex? Også uden at “kontrollere” det?

  Min lyst er større for tiden, både pga ønske om baby men også bare generelt, men vil ikke have at min kæreste føler at vi kun skal have sex grundet at vi ønsker en baby.

  8. februar 2022 kl. 14:58

  Jeg vil hellere sove 2 timer mindre hver nat og så have dagligt sex.. Jeg er så bange for, at blive et af de par, der glemmer hinanden. I al den tid vi har været sammen, går vi samtidig i seng hver aften og har sex. Ofte vågner vi også om natten og har sex igen. Vi er midt-slut 30’erne og har 4 børn tilsammen så det er ikke fordi vi ikke har nok at se til. Men hvis man ser på sin skærmtid på sin tlf (min er ofte oppe over 3 timer) så ser jeg det som et decideret fravalg af hinanden, hvis man ikke får prioriteret 30 min til en omgang sex.

  Vi har også sex når jeg har mens og er det meget slemt, giver jeg ham oralsex. Og så sørger vi for, at kysse og kramme, ta på hinanden, se hinanden i øjnene og holde i hånd i løbet af dagen.

  Vi tæller ikke, men tror vi har sex 5 dage om ugen, dog en gang imellem flere gange. Min eks og jeg havde max sex en gang om ugen og vi røg ind i den onde spiral uden ømhed, nærvær og kommunikation som manglende sex ofte er med til at skabe.

  Det har så også resulteret i, at jeg testede positiv forleden og det kom egentlig lidt som et chok for os da vi plejer at køre med afbrudt samleje 🙂

  8. februar 2022 kl. 15:34

  Fast sex om onsdagen måske bonus i løbet af ugen, vi blev nødt til at satte det i skema ellers gik der nogle gange for langtid imellem 🙂

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.