Close
Log Ind Opret Bruger

Scanning viste ægløsning. Vil du dele dine erfaringer?

Tagget: 

 • 4 februar 2023, 15:02

  Hej alle.

  Jeg var til gyn for (endnu engang) at finde ud af, hvorfor jeg ikke får min menstruation. Alle de foregående gange har jeg blot fået at vide, at alt var fint, selvom jeg hele tiden har haft følelsen af, at noget var helt off. Og rigtig nok… PCO i slem grad 🫠  Hun var ikke engang i tvivl, inden hun havde scannet mig. Jeg er mærkelig nok bare glad og lettet over endelig at få en afklaring, for ALT giver mening nu.

  Nå, mit spørgsmål lyder som følger: Hvordan har jeres scanninger set ud efter ægløsning har fundet sted? Gynækologen var ikke i tvivl om, at jeg havde haft ægløsning denne cyklus, og så blev jeg nysgerrig på hvornår, det præcist havde fundet sted. Så kan nogen fortælle, om de evt. er blevet scannet på dagen for ægløsning eller dagen efter? Hvordan så det ud?

  Håber i har lyst til at svare 🫶🏽😃

  4. februar 2023 kl. 15:42

  Hej

  Jeg er én gang blevet scannet hvor lægen sagde at han kunne se jeg lige havde haft ægløsning. Han viste mig på skærmen at det var i højre æggestok hvor en af ægblærerne så ud som om den var sprunget. Alle andre ægblære var intakte. Det var meget tydeligt at se 😀

  4. februar 2023 kl. 15:49

  Hej

  Jeg blev scannet kort efter ægløsning. Man kan tydeligt se på den ene æggestok, at der var et større sort område hos de andre æg. Det var der, det modne æg havde siddet inden løsningen.

  4. februar 2023 kl. 19:58

  Tusind tak for svar 😍

  Så er det nok onsdag/torsdag, jeg har haft ægløsning, for hun kunne ikke sige noget præcist, men at det var ret nyt.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.