Close
Log Ind Opret Bruger

Scanning i dag – hvor er jeg nervøs

 • 13 oktober 2011, 07:45

  Og hvorfor?? Hvorfor skal det fylde så meget at blive scannet for æg?? Jeg syntes faktisk at de her 11 dage fra første mens dag til nu har været ulidelige. Nok fordi jeg er ny med hormoner, og fordi jeg ikke har hørt andre få Gonal-F som jeg gør. Jeg er SÅ bange for at det ikke giver resultater overhovedet. Og selvom jeg jo tit siger til jer andre at der kun skal ét æg til at lave en baby, tja så virker den altså ikke på mig selv lige i dag..

  Åh der er lang tid til kl. 15:00……

   

  13. oktober 2011 kl. 08:08

  og sidder opg venter spændt på opdatering.

  Jeg er sikker på at der er nogle æg klar til dig…

  13. oktober 2011 kl. 12:42

  for at scanningen forløber godt, og at du har nogle fine æg på vej

  13. oktober 2011 kl. 20:56

  Jeg har ikke været dygtig overhovedet… Vi har brugt 2.000 på det Gonal F og så er der kun et æg …. Det kan jeg jo fint lave selv…  Det havde vi ikke behøvet Gonal-F til.. Men min slimhinde kan så godt lige Gonal-F for den var så tyk at lægen målte den 3 gange for at være sikker… Ægget er  20mm i dag så i aften skal jeg tage ovitrielle og så insemination på lørdag..

  Men kun et æg… Jeg var bare så grædefærdig…

  Avatar
  wsb
  15. oktober 2011 kl. 09:54

  Jeg kan godt forstå, at du bliver ked af det. Både fordi det ikke er sjovt, at blive fyldt med hormoner og fordi vi vel alle ønsker at optimere vores chancer ved hjælp af flere æg.

  Måske det er en ringe trøst lige nu, men sidst blev jeg gravid ved 1 æg. Denne gang var der 4 (hvor et blev prikket hul i), og jeg blev desværre ikke gravid, af de 3 der var tilbage.

  Jeg håber for dig, at det er et ‘guld-æg’ 🙂

  God weekend til jer alle.

  Ps. Hvor er det synd, at iui-h og iui-d grupperne er delt op. Jeg har ikke før kigget her ind, og kan da se at i har masser af viden, som jeg gerne vil gøre brug af. Og iui behandlingen er vel den samme.

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.