Close
Log Ind Opret Bruger

scanning

 • 17 marts 2004, 14:29

  hej…
  så nærmer tiden sig at jeg skal til scanning…. jeg havde fået en tid d. 6 april men den har jeg fået rykket frem til på fredag pga…. at jeg er begyndt at plet bløde….. jeg håber ikke at jeg taber…. for nu har jeg tabt to gange og nu har jeg vent mig til at være gravid…. så jeg håber at jeg kan holde på den lille….. jeg er spændt på hvad scanningen siger på fredag….
  knuz pusling

  17. marts 2004 kl. 19:32

  Jeg håber da at scanningen på fredag viser noget godt – hvor langt er du henne ? Jeg kan godt forstå du har fået rykket din tid frem, for man vænner sig nemlig lynhurtigt til at være gravid – så tabet vil være kæmpestort allerede efter et par dage.Men det ved du jo godt. Hold humøret højt og nerverne nede og kryds for det bedste fredag. Jeg ved, at pletblødningen for en i kulkældren hver gang man lige bliver mindet om den, men lad os håbe for dig.

  hilsen oktobermor

  Jeg skal selv scannes i morgen i 7+5 for at se om barnet sidder korrekt efter en graviditet udenfor livmoderen, så jeg venter også spændt. Tør slet ikke tænke på hvordan jeg reagerer hvis jeg mister igen. Men sådan beskytter man nok også sig selv ved at være lidt forberedt.

  Tænker på dig.

  23. marts 2004 kl. 17:13

  så er min scanning overstået…. og den lille har det godt… det viste sig at jeg kun var 7+5 i fredags…. så min tamin er rykket frem til d. 1 november… men den kan de nå at lave om på for jeg skal scannes igen d. 11 maj får at får taminen endelig fastsat.
  nok fra min for denne gang..
  knuz pusling

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.