Close
Log Ind Opret Bruger

sættes igang pga gener?

 • 13 december 2020, 11:57

  Hej,

  jeg skal føde på Hvidovre inden længe, men er dybt plaget af smerter fra bæknet og har slem symfyseløsning. Min jm og en læge på hospitalet vurderede at jeg ville få lindring gennem en fys, men det bliver kun værre og værre. Min fys mener ikke man kunne have forbygget det eller rigtig gøre noget ved det nu. Kun muskelspændingerne forudsaget af smerterne. Jeg har sovet dårligt i flere måneder, kan ikke bevæge mig og er dybt afhængig af andres hjælp for at klare mig.

  Alt. Gør. Ondt. Og jeg er ellers ikke sart. Mit knæ går jævnligt af led og kan sætte det på plads uden en mine. Men det her holder jeg ikke til ret meget mere.

  jeg skal have lavet en fødselsplan på tirsdag hos jm pga lynfødsel sidste gang og tænker også at snakke igangsættelse med hende. Jeg har brug for en dato hvor jeg ved de her pinsler senest bliver trukket til. Så har jeg en dato at se frem mod, som ikke er noget flyvsk +/- 5 uger… Men høre så mange historier om at man får afslag på igangsættelse før termin..

  nogen der har haft det lige så skidt og fået lov til at blive igangsat på Hvidovre? Eller har fået afslag og vil dele hvorfor?

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.