Close
Log Ind Opret Bruger

Sæddonor

Tagget: 

 • 20 januar 2022, 21:36

  hej alle der læser dette indlæg, kunne så godt bruge nogle råd eller hører lidt historier om nogle der har gået igennem noget ligende..

  min kæreste og jeg har tidligere været i fertilitetsbehandling tilbage i 2019 og første forsøg, på en ICSI behandling kom vores dejlige søn til i 2020, han er et mix af hans far og jeg.

  Vi har stadig æg på frys som vi regnede med at skulle bruge.. men efter at vi har fundet ud af at vores søn har autisme i en tidlig alder, så tør vi ikke rigtig at bruge vores æg.. for i sidste ende så er det ikke os der skal leve med det og vi ved ikke om det overhovedet ville komme ved næste barn, hvis vi brugte æggene..

  Vi aner ikke om det kommer fra mine gener eller hans far.

  Vi har snakket om at projekt baby nr.2 snart skal ske og der kommer en sæddonor så ind i billedet.

  Det har min kæreste givet udtryk for at han gerne ville og jeg øsnker barn nr.2 så meget og ved at jeg uanset hvad ville elske barnet lige så højt som vores søn selvom det kommende barn biologisk set kun får mine gener og så med en fremmed mand.

  Det eneste der er svært i det er hvordan ens forestillinger, var inde i hovedet. Jeg havde jo fundet den fyr som jeg gerne ville lave børn med og gik i fertilitetsbehandling for at få genetiske børn sammen med. Men er blevet okay med det nu, at vi skal en anden vej end planlagt og som man siger.. man er ikke forældre at blod men af hjerte❤️

   

  Jeg kunne godt tænke mig at hører fra nogen der har valgt sæddonor om hvad man skal være opmærksom på, fordele og ulemper ved åben og lukket donor osv.

  Tak på forhånd☺️

  20. januar 2022 kl. 21:52

  Undskyld jeg spørger.. men når i ikke ved om autismen er genetisk betinget (der er jo flere årsager til autisme, genetik er blot en af dem) – og dermed fra en af jer og i så fald hvem, hvorfor vælger i så en sæd doner? Hvis det er genetisk betinget autisme, og det stammer fra dine gener vil det jo ikke gøre en forskel? 🤔

  20. januar 2022 kl. 22:00

  Vi fik af vide af behandlerne at Icsi behandling kan øge en risiko for autisme uden at det overhovedet betyder at det ligger i nogle af vores gener.

  Nu spurgte jeg heller ikke om at folk skal sætte spørgsmålstegn til min beslutning??🤔

  20. januar 2022 kl. 22:30

  Deraf jeg undskyldte for spørgsmålet 😉 du kunne have undladt at svare hvis det provokerer dig så meget.
  Må stille mig meget undrende over for det du skriver.
  held og Lykke med projekt-baby 🙂 håber i får det barn i ønsker

  21. januar 2022 kl. 08:37

  Vi har to børn hvor vi har brugt sæddoner. Om det er åben eller lukket er nok en meget personlig præference. Ved åben kan du få mange flere informationer om doneren end du kan ved lukket. Barnet kan også tage kontakt til donor hvis det er åben.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.