Close
Log Ind Opret Bruger

SÅ sulten hele tiden – men ingen appetit!

 • 18 oktober 2019, 02:50

  Hej! 

  Jeg er ved at gå ud af mit gode skind! Jeg har i nu en uge været ramt af at være SÅ sulten og jeg kan principielt spise hele tiden, hvis ikke det var fordi jeg ingen appetit har. Jeg kan ikke finde noget som helst som hjælper på min altoverskyggende sult! Jeg har prøvet med kiks, knækbrød, banan, æble, rugbrød, bondebrød, hvidt brød, grønt… Ingenting hjælper! Jeg forsøger at proppe kiks og knækbrød i mig men lige så snart jeg får det i munden, så vokser det nærmest og jeg får bare lyst til at kaste op.

  Jeg er kun i 6.uge og jeg har svært ved at få min hverdag til at hænge sammen (heldigvis har jeg en skøn kæreste, som klarer alt og vil gøre hvad som helst for mig)!

  Men har i nogle tips til hvad jeg skal gøre ved den her forfærdelige sult, som jeg åbenbart ikke kan tæmme?

  Ps. Det er hele døgnet den er der.. Jeg vågner snildt 3 gange inden halv 7 fordi jeg er nødt til at spise… 

  18. oktober 2019 kl. 03:54

  Har du prøvet med noget protein og fedt?

  Der er kun kulhydrater i de ting du nævner 🙂

   

  Da jeg var i uge 6 var det syrlige mælkeprodukter og valnødder der var et hit – men det er jo mega individuelt. Er der ikke noget bestemt du craver?

  Hvad med avocado? Kød? 

  18. oktober 2019 kl. 10:22

  Jeg kender det SÅ godt! Sådan har jeg haft det siden uge 6 (er 9+5 nu) og jeg er mere eller mindre blevet 'frugtetar/vegetar' pga den sygeste madlede. Jeg har så opdaget, at kold honningmelon i stykker kan igangsætte lysten til at spise og maden vokser ikke i munden efterfølgende (tror det er det kolde frugtsukker – jeg har kværnet 12stk honningmelon fra uge 4) – men jeg kan under ingen omstændigheder få kød ned (det er decideret umuligt indtil videre). Kartofler og grønsager (kogt gulerødder) med sauce er det kun lykkedes mig at få ned nogle få gange. Jeg har spist havregrød til aftensmad de seneste 2uger, for det bliver nogenlunde nede om aftenen (jeg har ikke morgekvalme – kvalmen går amok hver dag fra kl.17-kl.23, hvis jeg er heldig ellers varer det til kl.04, hvor jeg kan få lov til at spise+beholde maden nede igen) og idag skal jeg prøve pitabrød, fordi jeg har en lille graving efter det. Jeg er også konstant sulten og holder mig til det simpleste mad; frugt, klapsammen med rugbrød+toast+leverpostej, en lille pålægschokolade mad, havregrød/havregyn med vand+toast. Jeg håber og krydser fingre for at min sindssyge eftermiddag og aften kvalme går over, for vi har allerede måtte melde afbud til en fødselsdag pga det. Jeg kan ikke sidde i blandt 20-30gæster og forsøge ihærdigt ikke at kaste op – det er umuligt. Det lykkedes knapt nok at være til en meget stille og rolig fødselsdag onsdag aften med kun 3 familiemedlemmer ud over min mand og jeg, men jeg var sindssyg glad for at der var toiletter i begge ender af huset. 

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.