Close
Log Ind Opret Bruger

Så kom prinsessen 10 uger for tidlig

 • 15 juni 2015, 19:01

  Lørdag starte med jeg have gammelt blod når jeg tørede mig, et ring til jordmor og ingen grund til bekymring så længe det ikke var frisk blod. I løbet af dagen kom menstrations smerter så, samt plukveer, endnu et ring til jordmor, ej nu ville de gerne lige se mig, for en sikkerheds skyld. Ankom kl 19 lørdag fik lavet rutine tjek, og så kom overlægen lige og scannede mig, da de gerne ville vide hvor blodet kom fra. Fik samtidig tjekket hvorlang livmorhalsen var, for at tjekke om jeg var på vej i fødsels. Her virkede alt fint, ingen problemer, så skulle den ene jordmor lige føle hvordan det hele var ved livmoråbning. Nu ville de gerne have mig indlagt, så de kunne tjekke op på mig engang i mellem de næste 12 timer.

  Så blev indlagt kl 22 i Kolding og der blev kørt test på test og mine smerter samt plukveer blev bare værre og værre. Kl 01 ca fik jeg vehæmende medicin da jeg var på vej i fødsels. Det hjalp en gammel skid, og da kl var ca 04 bad jeg om smertestillende. Jeg kunne så få morfin da de endnu ikke viste om jeg skulle føde eller de kunne stoppe den, jeg takkede pænt ja tak, selv om det ville betyde at baby ville være flad/dvask hvis jeg fødte inden for 4-6 timer, og baby så skulle have noget til at modvirke morfinen, smerterne skulle bare stoppe. Der skulle lige laves nogle tjek inden hun måtte give mig det, min tanke du har lavet tjek på tjek hele natten, giv mig nu bare det morfin.

  Men nej, jeg var gået i fødsels så nu skulle jeg have en anden bedøvelse, fint nok, bare jeg får noget nu. Som i for 20 min siden. Nej så skulle jeg da lige flyttes til fødeafdelingen først, så skulle der igen laves nogle test og tjeks inden de kunne komme og ligge bedøvelsen, kl ca 08.30 fik jeg endelig lagt bedøvelsen.

  så skulle de tjekke hvordan hun lå, selvfølgelig havde hun ikke hovedet ned af, så de forsøgte og vende hende, uden held. Det betød så jeg skulle have kejsersnit, der ville gå ca en time inden de var klar, helt fint nu havde jeg jo endelig fået mit smertestillende. Kl ca 11 blev jeg kørt til opartionsstuen og kl 12.04 var hun ude. 

  Blev kørt til opvågning, og fik at vide alt var i den skønneste orden, selv om hun var kommet så tidlig, glæden varede kort ca 1 time sener skulle far med op til hende da hun skulle til ryngen. Det viste sig at hende spiserør og mavesæk ikke var forbundet. Så vi skulle indlægges i Odense og hun skulle opereres. Vi ankom ca kl 20.  

  Idag er hun så blevet opereret men det er ikke som det skal være så hun skal unden kniven om ca 2 dage igen og så til august. Så nu håber vi bare alt går som det skal. 

  Men det er hård, pludselig og være blevet mor og så samtidig ikke kunne være mor, hun skal ligge med sug og sonde til august som det ser ud nu og måske længere. Jeg vil bare så gerne kunne tage min datter op i mine arme når jeg har lyst til at holde hende og ikke bare sidde og kigge på hende ligge inde i en kasse. 

   

  Elsker hende højere end noget andet og håber bare alt går godt, men frygter samtidig det bedste. 

   

  Beklare det lange indlæg, men trængte lige til at komme ud med det hele et sted. 

  15. juni 2015 kl. 19:13

  Først Tillykke med jeres lille guldklump. Alt andet skal nok løse sig, du skal bare huske at hvile dig efter kejsersnit og pas på dig selv så du kan få energi nok til at passe på den lille også. smiley

  15. juni 2015 kl. 19:35

  Tillykke med jeres lille prinsesse.. Det er en hård medfart I har fået men jeg ønsker jer al held og lykke og håber alt går godt fremover.. 

  Mange tanker til jeres lille familie 

  15. juni 2015 kl. 20:00

  Tillykke med prinsessen trods det var en tand for tidligtfrown

  Lidt hård og træls start i har fået…kan sørme godt forstå at dubhar brug for at komme ud med dine tanker. Håber dog at alt flasker sig som det skal. De er hamrende dygtige i Odense – selvfølgelig derfor de er eksperter på området. Mens jeg var indlagt på neo i Randers kom et forældrepar "hjem" fra Odense til indlæggelse på neo i Randers. De talte så flot om Odense og har haft et vennepar som blev overført til Odense da deresxdreng blev født med tarmene udenpå maven. 

  Al lykke til jerno

  15. juni 2015 kl. 20:26

  Tillykke med jeres datter <3

  jeg har selv født 6 uger for tidligt med vores tvillinger for 2,5 år siden. Tiden på neo er hård. Vær der for hinanden og jeres lille mirakel. Mine havde begge en hjertefejl. Den ene blev opereret den andens er lille og ubetydelig 🙂 

  det hele bliver godt men så hårdt at ae ens små sådan, sådan burde det ikke være de burde ligge i maven. 

  Meld dig evt i gruppen på facebook der heller dansk præmatur forening. Super god, og spørg endelig <3 

  vores dreng skal opereres i Odense for lyskebrok næste torsdag, de er super dygtige i er i trygge hænder <3

  25. juni 2015 kl. 23:50

  Tillykke.. Kunne se at du skulle indlægges på OUH. Ligger du der stadig? Jeg skal nemlig sættes igang om 14 dage på OUH 34+1 så jeg skal ligge på den gang med for tidlig fødte. Kan da være vi møder hinanden, hvis du også ligger der. Jeg skal forresten også have en pige.

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.