Close
Log Ind Opret Bruger

hvad så PCO-piger!!!

 • 1 juli 2004, 16:41

  Hejsa piger!!

  Jeg synes det er på tide at vi får startet en god debat op ang. PCO. Det kunne være fedt at starte med en præsentationsrunde, både af dem der ikke er gravide og dem der er gravide. Jeg vil selv starte;

  Jeg hedder Tanja, jeg er 26 år og bor i Århus sammen med min mand. Jeg fik konstateret at jeg har PCO for næsten 3 år siden da jeg stoppede med p-piller og ikke fik mens et helt år. Jeg har gået til kontrol de sidste par år og har fået metformin for at stablilsere min blodsukkerbalance.

  I sept. 2003 begyndte vi så i behandling hos egen læge. Jeg fik pergotime 50 mg i 2 cyklusser men fik kun ÆL i den første. Derefter blev vi henvist til skejby fertilitetsklinik hvor vi startede i feb. måned i år. Jeg har indtil videre været i behandling i 4 mdr. gennem skejby på pergotime 100 mg og får fint ÆL.

  Vi holder i øjeblikket og indtil d. 6/8 hvor vi skal til samtale på skejby pause fra behandling. Når vi starter op igen bliver det nok med IUI-behandlinger.

  Jeg håber på en god debat her på siden både fra gravide og ikke gravide.

  Knus og tanker

  TanjaA

  Avatar
  ht
  1. juli 2004 kl. 19:30

  Det var da en rigtig god ide du der fik:)

  Jeg hedder Heidi, jer eg 27 år og bor sammen med min mand og datter på 3 år i Odense.

  Jeg fik konstateret PCO i slutningen af 97, pga meget lange cykluser.
  jeg har haft to sa og har været på homoner i 6 cykluser, før jeg blev gravid med min datter. Jeg havde lige holdt pause i 3 mdr da jeg var til samtale om det vider forløb, da vi fandt ud af at jeg var gravid.
  Jeg fik så pregnyl 2 gange om ugen til og med 12 uge, for at undgå at min krop frastødte fosteret.(Den læge jeg gik hos sagse at men havde ikke beviser for at det hjalp men men havde en formodning her om.)

  Nu har vi prøver at gøre vores datter til storsøster i lidt over 2 år.
  jeg har lige afslutter 4 cyklus med pergotime og hjemmehygge, eller det vil sige at i denne her omgang var der desvære ingen æg.
  Efter den 27/7 hvor de er færdig med at holde sommerferie på OUH skal jeg starte op med Pergotime igen, men skal så også have en indstrøjtning på 8 og 9 dagen( jeg ved ikke med hvad i nu) og så hjemmehygge igen.

  Held og lykke til alle jer PCOér

  Knus Heidi

  2. juli 2004 kl. 16:04

  det er alletiders ide du fik der Tanja:)
  jeg hedder Iben og jeg er 27 år.
  Jeg er en rimelig ny patient inderfor PCO. Jeg fik konstateret det for ca en måned siden. det er dog kun i mild grad da man ikke kan se det i mine blodprøver.
  vi (min kæreste og jeg)har prøvet på at få børn i ca. 3 år.
  Vi har været igennem 4 IUI (ved Gynækolog), hvor der ikke var held. Vi er nu statet på Skive Sygehus, hvor vi skal have fortaget IVF.
  Jeg har været på pergotime tidligere men det er jeg så ikke mere. Nu skal jeg på noget der hedder Metformin. Kender I det? og har I prøvet det?
  Mine æg gik i stå i sidste cyklus. Der var jeg på Gonal-f. Så nu vi må på det igen i Aug. Lige nu er jeg på p-piller igen. Det er sgu træls.
  Det er lidt om mig og hvad vi har været igennem.
  Håber I andre barnløse også vil få held med at få familieforøgelse.
  Jeg vil hverfald x fingre for jer alle.
  knus Iben

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.