Close
Log Ind Opret Bruger

Så forvirret 🥴

 • 8 januar 2022, 17:19

  Hej damer

  Jeg søger erfaringer eller et eller andet. Jeg har testet i løbet af de sidste par dage og jeg er ikke blevet klogere. Jeg har 4 svagt positive tests fra apoteket (både deres tidlig test og deres hurtig test), men stavene fra rema1000 er negative. Måske er der en svag svag streg – jeg aner det ikke. Tror bare jeg ser streger over det hele 😂 hvad er jeres erfaringer??
  Jeg har ikke helt styr på hvor langt jeg er i forløbet da min mens er så uregelmæssig. Men det er omkring nu her at jeg skal have mens.

  8. januar 2022 kl. 17:23

  Apotekets er kendt for snyde streger /:

  8. januar 2022 kl. 17:24

  Hej

  jeg ved fra andre tråde at mange anbefaler at holde sig fra apotekets test da de tester falsk positiv. Jeg har oplevet flere og flere som står i den situation. Jeg vil anbefale dig clearblue eller valmed fra netto, de opfanger det rigtigt.

  😻

  10. januar 2022 kl. 01:14

  Jeg har også læst så mange forskellige ting. De burde jo ikke være på markedet, når de er så utilregnelige 🤯 jeg synes det er lidt vildt at jeg sidder med 4 positive, hvis det så ikke engang er rigtigt.
  Jeg testede med valmed her til morgen og ved første øjekast ser den negativ ud, men jeg synes også den giver en form for skyggestreg. Så nu venter jeg sgu til på onsdag og så prøver jeg igen hvis mens ikke er kommet 😅😍

  10. januar 2022 kl. 11:42

  For det første ville jeg slet ikke stole på apotekets, har selv siddet og troet, at jeg var gravid, men der var ikke noget. De er simpelthen det værste lort hvad test angår (undskyld mit sprog)

  For det andet, så ville jeg nok ikke få mine håb for højt op hvis du har testet svagt uden udvikling i et par dage. Det kommer fra bitter erfaring, med en SA og nok en BIO på 2 måneder. Hvor min SA udviklede sig, men meget langsomt, og min BIO var svage positive over et par dage (fik mens forleden).

  Når det så er sagt, så håber jeg på det bedste for dig <3

  13. januar 2022 kl. 03:24

  Tusind tak for svaret 🥰

  Jeg har ikke særlig meget forstand på emnet, men stregen kom efter 1 minut og der er farve i – men er det bare generelt sådan med de tests fra apoteket? 🤔

  13. januar 2022 kl. 08:17

  Prøv at lægge et billede op 🙂

  13. januar 2022 kl. 09:05

  Jeg ville prøve at teste valmed, og hvis den nu ikke viser noget, så har du nok desværre oplevet en skyggestreg.

  Og min så også ud som om den havde farve i, og kom indenfor tid. Blev så skuffet over det 🙁

  13. januar 2022 kl. 19:24

  Har du testet?:)

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.