Close
Log Ind Opret Bruger

Så har jeg endeligt født:-)

 • 25 juni 2009, 21:55

  Endeligt!

  Som tidligere nævnt fik jeg tegnblødning mandag og mærkbare veer natten til tirsdag fra kl. 0300 – heldigvis fortsatte det hele og efter ca. 21 timer kom lille Malthe til verden:-) 54 cm og 3666 gram… Han er så sød:-)

  FB:

  Som sagt startede veerne i tirsdags (41+5) kl. 0300 og var forholdsvist regelmæssige med 10-15 minutters mellemrum. Jeg lod kæresten sove til hans vækkeur ringede kl. 0700, så han var lidt mere udhvilet.

  Herefter fortsatte vi med div. adspredelse til kl. 1100, hvor veerne kom med under 5 minutters mellemrum og havde en varighed af ca. 1 minut – de var dog ikke så regelmæssige, men vi havde behov for en tur på fødegangen, hvor de konstaterede, at jeg (desværre!) kun havde åbnet mig omkring 1 finger.

  Vi tog derfor hjem igen, hvor jeg fik et karbad (SKØNT!), og veerne tog til. Omkring kl. 16 tog vi derfor ud på fødegangen igen, hvor de heldigvis lod mig blive! Havde ikke magtet flere køreture – det var ikke rart at sidde ned i bilen!

  Omkring kl. 2100 havde jeg åbnet mig fulde 10 cm, men han var ikke helt nede, så jeg måtte ikke presse – rimeligt svært!!!

  Efter knap1½ time var han nede, og jeg fik lov til at presse – det tog over en time at få baby ud, men ud kom han da:-) Lige før midnat, så han har fødselsdag på Sankt Hans Aften:-)

  Under fødslen fik jeg lattergas, akupunktur, epidural og vefremmende drop. Babys puls droppede pludseligt, da han fik "puls-elektroden" sat på hovedet, og pludseligt var stuen fyldt med mennesker, hvor de tog en blodprøve fra hans hovedbund. Heldigvis kom sig over forskrækkelsen og intet yderligere blev foretaget, men det var noget skræmmende… Nok mest for farmand, for jeg var rimeligt optaget af veerne.

  Det hele endte lykkeligt, og vi tog hjem fra Hvidovre i dag – det er dejligt at være hjemme! Der var ikke så meget styr på det på Hvidovre, og vi følte ikke, der var plads til os nogen steder (første nat sov vi på en undersøgelsesstue, hvor kæresten fik kørt en seng ind… Men personalet var rigtigt søde og min jordmoder Malene kan varmt anbefales:-) Baby ammer, men mælken er endnu ikke løbet til…

  Jeg hører derfor nok nærmere til i forældregruppen nu, så held og lykke til jer, der endnu ikke har født. Det er nok sagt en del gange, men glæd jer! Det er helt fantastisk!

  Kram fra den nybagte mor

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.