Close
Log Ind Opret Bruger

Rokketænder! Førstehjælp til moren…

 • 20 december 2020, 07:24

  Kære jer

  Jeg søger råd fra andre mødre, som har haft det rigtig svært med rokketænder. Hvad har I gjort? Mest af alt for at skjule jeres egne følelser omkring rokketanden.

  Min ældste søn har endnu ikke fået den første, men det er ved at være et emne, som fylder meget for ham. Han glæder sig jo! ❤️ Han er 5, så det kan jo ske når som helst.

  Jeg elskede selv mine rokketænder, det husker jeg tydeligt. Men jeg ved også, at jeg siden teenage-alderen har haft det RIGTIG svært med rokketænder. Når venners børn stolt har vist dem frem, har jeg selvfølgelig skjult min reaktion så godt som muligt, men det vender sig i mig. Jeg får det virkelig skidt fysisk og har været glad og lettet over, at jeg ikke skulle håndtere dem. Det har altid været en joke iblandt mine veninder og jeg, at mine fremtidige børn aldrig nogensinde skulle have rokketænder. Men nu er jeg mor til 3, 40 år voksen og jeg kan nok ikke slippe…. 😅🙈

  Jeg er ikke sart normalt. Men det her… det bliver en af de største udfordringer for mig.

  Min mand og jeg har aftalt, at han bliver den primære på dette område, men min reaktion skal bare ikke påvirke mine børns oplevelse med rokketænderne. Og jeg kan jo stå alene med ham/dem, når tanden rokker eller falder ud. 

  Så nu håber jeg, at andre mødre derude har gode råd til at overkomme denne rokketandsfobi… 

  På forhånd mange tak – og glædelig jul 😊

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.