Close
Log Ind Opret Bruger

Rejsen mod lillebror el. -søster begynder nu <3

 • 18 juni 2019, 13:59

  Hej søde piger.

  Håber nogen vil give mig en et opmuntrende, mentalt boost med på vejen her. frown

  Efter første graviditet, der resulterede i guds gave til mennesket (min sønkiss) i marts 2018 samt en lidt for god barsel med mange snacks, croissanter, is mm. og tilbagekomst til stilsidende job med bil som transportform, har der sneget sig en deeeel kg. på de sidste 2 år. 

  Min mand og jeg er enige om, at vi ønsker ca. 3 år mellem børnene, så forudsat at det glider relativt let med at blive gravid (som det har gjort to gange, inkl. en MA for 3 år siden), betyder det, at vi skal i gang med at prøve om et års tid. 

  Men – som nævnt skal jeg smide en del kg. først, så min rejse mod en lille ny squish begynder allerede nu <3 Jeg har valgt at anskue min vægttabsrejse som en del af projektet, således at jeg, når vægten står stille eller svinger, kan minde mig selv om at holde fast i motivationen, da alt er en proces hen mod en baby.

  Og ja, det burde være motivation nok i sig selv, at jeg skal være der for min søn og mand så længe som muligt, og det er også klart en stor del af det. Men det er som om en ny graviditet, som alt andet lige forhåbentligt ligger i noget nærmere fremtid, virker endnu mere som en håndgribelig gulerod. 

  Jeg vil derfor sætte stor pris på jeres motiverende ord og booste mig lidt mentalt til at holde ud. cool

  18. juni 2019 kl. 17:13

  Jeg er fuldstændig med dig! Har sidste barselsdag i dag.. Og jeg har ikke ligefrem fået tabt mig det jeg gerne ville! Og vi vil gerne i gang med at lave nr. 2 til næste sommer.. Så har også et års tid til at tabe mig mindst 10 kilo. Gerne 15-20.. Jeg har tidligere cyklet til arbejde (12 km hver vej) og overvejer stærkt at gøre det igen. Derudover så ved jeg, at jeg ikke kommer til at snacke så meget på arbejdet, som jeg har gjort herhjemme. Jeg håber, det kan kickstarte et vægttab. Held og lykke med det hele

  Avatar
  Anonym
  18. juni 2019 kl. 17:27

  ???? gudsgave til mennesket ????

  jeg synes det er super flot at du er så positiv.. det er et virkelig godt udgangspunktet at være super motiveret for noget. 

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.