Close
Log Ind Opret Bruger

Rådighedsbeløb 1 voksen 2 delebørn

Tagget: 

 • 9 juni 2023, 22:20

  Hej Alle.

  Er meget usikker på min og min børns økonomiske fremtid og vil hører om der er nogen der i samme eller lignende situation vil dele deres rådighedsbeløb og input her til.

  Sagen er den at jeg har mig selv og 2 børn i en 7/7 deleordning vi har et et mdl. rådighedsbeløb på 10000 kr om mdr. Heraf insisterer jeg på at vi sparer 2000 kr op hver mdr. til konfirmation og til dårligere tider. Så der er 8000 tilbage til tøj,mad, ferie, fornøjelser, gaver, uforudsete udgifter, fritidsaktiviteter, tandlæge, frisør, Jeg har lavet et stort budget og de poster jeg mest usikker på er madkontoen hvor jeg har sat 3000 af om mdr. og 750 kr om mdr pr barn til tøj og småfornødenheder det skal siges at vi har aftalt at vi deler udgiften til overtøj og sko 50/50 da de har det med frem og tilbage. Er det realistisk?

  Mvh den fraskilte

  10. juni 2023 kl. 09:06

  Synes det lyder meget fornuftigt ☺️

  10. juni 2023 kl. 12:31

  Det ser ganske fornuftigt ud. Tænker det er et fint gennemsnitsligt budget.

  vi laver madplaner og lavede meget mad fra bunden (bagte brød, lavede muslibarer osv selv) og der er meget at spare. der går lidt sport i det ind i mellem vi har været nede på til 2 voksne og 2 børn at kunne handle til alle 3 måltider+snacks til madpakken og sunde snacks til eftermiddagsmad til en uge for 400 kr 😅

  så ofte er det også planlægning og undgå madspild, handle tilbud og planlægge hvor man handler. Vi handler en gang om ugen..

  Min store på 12 deltager i at lave mad osv, og han har virkelig taget det med madspild til sig. Så det giver også noget godt til børnene at lære om hvordan man udnytter de madvarer man har bedst og kunne planlægge mad flere dage frem. ☺️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.