Close
Log Ind Opret Bruger

råd og vejledning

Tagget: 

 • 4 august 2021, 22:51

  hej alle sammen.
  nu har jeg snakket med min familien om det et helt år.
  jeg er et sted i mit liv hvor jeg ikke ønsker en mand. men ønsker barn nr.2.
  her har snakken gået på at bruge sæddoner og har nu undersøgt det i et helt år, men er dog ikke kommet så langt i den undersøgelse da jeg ikke kan forstå det :/ altså det handler mere om hvad prinsen ville blive omkring det hele.

  håber virkelig at i kan hjælpe mig <3

  5. august 2021 kl. 05:36

  Hej!

  Du kan faktisk blive insemineret gratis, hvor du ‘kun’ skal betale for donorsæden og evt. medicin.

  Prisen for donor afhænger af, om du vælger åben eller lukket donor. Vi regner med, at det koster omkring 10.000 kr pr gang, da vi gerne vil have en åben donor.

  Priser varierer ellers fra klinik til klinik – du kan prøve at se her: https://www.trianglen.dk/da/fertilitetsbehandlinger-og-tjenester/priser

  Held og lykke,
  Julie

  5. august 2021 kl. 12:54

  Du kan få en henvisning hos din læge og så finde en privat fertilitetsklinik hvor du kan bruge din henvisning (det er vist ikke alle klinikker der modtager patienter på henvisning) Det er som Julie2021 skriver, kun til insemination hvor du skal betale for donorsæd og medicin, og priserne vil variere meget mellem klinikkerne – jeg har set at en klinik (kan ikke lige huske navnet) havde et “tilbud” på insemination. Og så er der også en væsentlig prisforskel mellem åben/lukket donor.

  Jeg er selv kommende solomor til mit første barn med åben donor og hvis alt går godt, så planlægger jeg også at få barn nr. 2 på henvisning 🙂 Jeg vil dog inden da have tilkøbt et lille lager af sædstrå fra den samme donor, som jeg så kan bruge til søskende. Jeg tror også at omkring 10.000 kr. pr. gang er et retvisende beløb. (medregnet sædstrå fra lager)

  Hvis du har lyst så er der en tråd her på min-mave der hedder: Opstart af behandling som solo. (Jeg kan ikke lige linke til den) Vi er et par stykker som godt nok er i gang med behandling til 1. barn, men vi kender lidt til behandlings systemet.

  29. september 2021 kl. 15:21

  Hej Dittepigen.

  Når du siger sæddonor, tænker du så klinik?

  De bedste hilsener, Henrik Den Gavmilde

  24. september 2023 kl. 04:25

  Hej kontakt ([email protected]) hvis du er interesseret i børneadoption , Min mand og jeg adopterede herfra privat. Tak

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.