Close
Log Ind Opret Bruger

Projekt baby og alkohol?

 • 19 november 2023, 14:52

  Hejsa!

  Min kæreste og jeg har forsøgt os med projekt baby siden august, men ingen gevinst endnu. I dagene op til testdag (eller næste mens) er jeg altid mega spændt på om mens nu kommer eller ej (I kender det nok👀). Men indiske dage er jeg altid rigtig meget i tvivl, om jeg skal holde mig fra alkohol eller ikke. Jeg drikker efterhånden sjældent, MEN jeg er inviteret til fødselsdag på lørdag den 25. november. Og jeg har testdag eller ny cyklus den 29. november. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at drikke lidt vin og nogle drinks, men jeg vil også gerne gøre ALT for at PB snart lykkedes og sørge for de bedste omstændigheder, for at det kan ske.

  Hvad gør I, hvis I skal noget i dagene op til? Kan det skade eller have negativ indflydelse på om et lille blop sætter sig fast og bliver der?

  Kh

  19. november 2023 kl. 15:04

  Nu drikker jeg sjældent men når det er så aldrig efter æl og indtil et par dage før forventet mens og test er negativ. Hvis så endelig skal være så max 2 genstande.

  19. november 2023 kl. 15:09

  Jeg forstår udemærket dit dilemma.
  Hvis jeg stod i din situation, ville jeg teste om lørdagen. Er den helt negativ, så vil jeg mærke efter i kroppen og evt. lave tynde drinks eller drikke noget med så få procenter som mulig.
  Det bedste er selvfølgelig ingen alkohol, men jeg mener også, at livet ikke skal være for meget styret af en mulig graviditet 😊

  23. november 2023 kl. 20:31

  Tak for jeres input 🙂

  Synes nemlig det er en fin balance mellem at man gerne vil skabe et godt miljø for et potentielt foster og så at man ikke skal lade sig begrænse for meget af “hvad nu hvis”… Men vil have dårlig samvittighed ved at drikke, når det er så tæt på forventet mens, HVIS der nu er noget…

  Andre der har gjort sig overvejelser om dette???

  23. november 2023 kl. 21:04

  Jeg drikker i forvejen sjældent – men jeg har ikke i sinde at drikke alkohol nu hvor vi forsøger at blive gravide, hverken før, under eller efter ÆL og i perioden, hvor det er usikkert om der er bid eller ej. Jeg tænker, at det er er meget lille “offer” for at sikre gode forhold til en lille ny.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.