Close
Log Ind Opret Bruger

Prednisolon behandling

Tagget: 

 • 27 februar 2022, 19:23

  Jeg sørger nogen der har erfaringer med prednisolon behandling. Sagen er den at jeg/vi er i gang med at blive udredt for graviditetstab. Vi skal til samtale på torsdag med svar på blodprøver, jeg kan se at jeg har 3 blodprøver uden for normalen. Det er ikke meget udover normalen. Men jeg kunne godt forstille mig at lægen anbefaler opstart på prednisolon. Så mit spørgsmål er om det er lykkes jer at opnå graviditet med prednisolon? og hvor mange gange skulle der til? Hvordan så jeres blodprøver ud, altså hvilke var udover normalen?

  håber der er nogen der kan hjælpe, for synes godt nok der er længe til på torsdag og sørger Google tyndt, men kan ikke rigtig finde svar..

  27. februar 2022 kl. 19:34

  Vi har været i fertilitetsbehandling med både første og andet barn. Da vi skulle opstarte behandling for andet barn, skulle jeg i forbindelse med anden sygdom tage en lav dosis Prednisolon. Jeg blev gravid i første forsøg, hvor det tog rigtig mange æu og æo for første barn. Det kan måske være Prednisolonen skyld 😊

  27. februar 2022 kl. 19:38

  Tak for svar ☺️
  må jeg spørge om hvilken sygdom det er? Helt ok hvis ikke du vil svare, det er jo privat. Hvornår startede du med prednisolon og hvor længe?

  27. februar 2022 kl. 20:09

  Det har jeg ikke lyst til at fortælle. Jeg skulle tage 10 mg i 4 uger og 5 mg i 2 uger. Det passede med opstart en uge før æo.

  27. februar 2022 kl. 20:11

  Okay helt i orden ☺️ Men tak for dit svar

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.