Close
Log Ind Opret Bruger

Positive historier blødning uge 8

 • 26 november 2021, 08:23

  Kære alle.

  jeg har brug for alle de gode historier, I har. Jeg er 7+6 og i går begyndte jeg at få en tyngende ondt i maven og derefter begyndte jeg at få blodigt udflåd. Jeg kom på Herlev i går, hvor scanning viste hjerteblink og gynækologisk undersøgelse viste en fin livmoderhals. Men jeg bløder en smule mere i dag, dog ikke så meget som en menstruation. Og jeg har ikke vildt ondt i maven længere, men stadig let menstruationsagtige fornemmelse.

  Men jeg har virkelig svært ved at tro på jeg ikke er ved at abortere når jeg stadig bløder. Så jeg har brug for at høre alle de god historier om lignende forløb, hvor man blødte i flere dage men stadig forblev gravid. Jeg har ptsd og mit nervesystem er helt oppe og ringe, så har brug for eksempler der kan modbevise mine bekymringer.

  tak <3

  26. november 2021 kl. 10:50

  Jeg har ikke selv nogen historie, men min mor blødte igennem det meste af graviditeten med min storebror, også flere dage i træk. Han kom ud sund og rask til termin. Håber og ønsker det bedste for dig og din lille spire.

  26. november 2021 kl. 11:19

  Jeg har blødt on and off fra uge 6 til uge 19 med 3 styrt blødninger undervejs!! Så kender godt følelsen 🤗❤

  Jeg er nu i uge 30 og baby er der stadig og har det fint 🙂. Og jeg bløder ikke længere.

  Jeg håber, at det kan give dig lidt ro.

  Jeg havde en blodansamling under fosteret og min moderkage lå lavt. (Moderkage har flyttet sig op)

  Knus og tanker til dig 🥰

   

  26. november 2021 kl. 15:49

  Tak for jeres svar. Jeg har tid til scanning i morgen. Bløder lige så meget som en menstruation. Er bange for jeg er ved at abortere. Kan slet ikke holde det ud lige nu.

  26. november 2021 kl. 16:30

  Min søster blødte gennem sin graviditet og havde sågar 4 styrt blødninger gennem graviditeten hvor hun mistede meget blod. De kunne ikke forklare hvorfra hun blødte men hendes søn havde det fint og er 3 år den dag i dag.

  27. november 2021 kl. 17:54

  Jeg håber, du får gode svar til din scanning! Den nervøsitet er så tung at sidde med!

  Jeg oplevede flere dages blodigt udflåd i uge 5-6. Det stoppede igen, og jeg blev scannet, hvor der blev set hjerteblink 🙂 Til min 20-ugers scanning viste det sig, min moderkage ligger foran livmoderhalsen, og det kan have været årsagen til de tidlige blødninger.

  Nu er jeg i uge 33 uden yderligere problemer eller blødninger.

  29. november 2021 kl. 07:40

  Hvordan gik scanningen?

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.