Close
Log Ind Opret Bruger

Positiv ægløsningstest før tidspunkt for ovitrelle

Tagget: 

 • 26 marts 2022, 16:54

  Hej alle sammen

  Jeg er ny herinde, og håber at der er nogen der kan hjælpe mig lidt med nogle spørgsmål.

  Jeg er i gang med 3. IUI-D, og skal insemineres på mandag.

  Første forsøg blev jeg gravid med en MA i 9. uge, anden forsøg var dårligt timet og nu igen er der dårlig timing:

  Jeg fik målt min follikel torsdag, som var 14 mm, og derfor skulle jeg tage Ovitrelle kl. 21 i aften og insemineres mandag morgen. Jeg har dog haft en tydelig positiv ægløsningstest i formiddag.

  Nu er jeg i tvivl om jeg stadig bør tage Ovitrelle i aften eller lade være?

  Jeg kan ikke blive insemineret i morgen, og heller ikke kontakte klinikken og spørge. Jeg udfører behandlingen mandag, da jeg har fået leveret sæd, og det ikke kan opbevares til næste cyklus.

  Er en smule frustreret…

  26. marts 2022 kl. 19:47

  Kan godt forstå du er i tvivl. Nu forsøger jeg selv at blive gravid via selvinseminering så ved ikke så meget om det. Men skal ovitrelle ikke tages på et bestemt tidspunkt for at time din æl til klinkens åbningstider? Nu har du jo fået en positiv test så din æl kommer til at falde 12-48 timer efter og ægget er tilgængelig i 24 timer. Er det ikke noget med ovitrelle kan forlænge tiden inden æl for hvis den kan det så tag den i aften men hvis det er omvendt at den fremprovokere din æl så ville jeg ikke tage den. Hvis andre ikke svare dig ville jeg anbefale at ringe til en anden klink der holder åben i morgen.

  27. marts 2022 kl. 10:13

  Jeg ville bestemt tage ovitrellen som planlagt.

  Den både modner og holder på folliklen,så den går på det korrekte tidspunkt.

  27. marts 2022 kl. 12:19

  Uh ha hvor jeg kender din situation, har selv været der. Gik hos en gynækolog hvor der var weekendlukket. Min ægløsning blev ved med at falde i weekenden, og kunne først blive insemineret mandag formiddag. Tog ægløsningstest og de viste positiv om lørdagen ved formiddagstid. Tror ikke de troede på mig, så tilsidst betalte jeg for at blive scannet inden insemineringen og ganske rigtig som jeg selv havde frygtet, så var ægget smuttet. Blev så træt af det at jeg skiftede til ivf da mine strå er selvbetalt og koster 10.000 pr stk. 😱
  Men jeg blev aldrig tilbudt otrivelle, så håber at det kan medvirke til at det bliver en større succes for dig 🤞🏻☺️

   

  29. marts 2022 kl. 14:35

  Kan godt følge din frustration. Hvad sagde de i går?

  jeg er selv blevet insemineret i dag med donorsæd, selvom de kunne se jeg havde haft æl. Er også bange for at min chance er forspildt.

  sender dig positive tanker.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.