Close
Log Ind Opret Bruger

Pludseligt hyppige afføringer og blod i bleen

 • 20 oktober 2019, 22:11

  Hej 😊

  Sagen er den, at vi er frustreret herhjemme.. 

  Vores datter er for nogle uger siden blevet 100 % flaskebarn og får Arla Baby and Me. For en uge siden begyndte hun pludseligt at få afføring hver 2. time døgnet rundt med blod i bleen. Hun plejer normalt at have mellem 1 og 4 afføringer i døgnet. Vi tog til lægevagten grundet den blodige afføring, men uden hverken at undersøge hende eller bleen, konstaterede han, at hun intet fejler og blot har en rift 🙄

  Vi tog efterfølgende til læge, som undersøgte hende. Han synes, at hun virker snæver i endetarmen og sagde, at det måske kunne være synderen. Vi har en tid igen på tirsdag.

  MEN – kan hun måske være allergisk overfor den modermælkserstatning, som hun får? Jeg har Googlet hele internettet tyndt og intet passer på vores situation.. 

  Hjælp, har I prøvet noget lignende? 

  20. oktober 2019 kl. 22:13

  Jeg ville bede om henvisning til børnelægen, hvis lægen ikke gør noget..

  20. oktober 2019 kl. 23:22

  Jeg tænker, at hvis jeres læge synes, at hun virker snæver ved/i endetarmen så er det måske det der er synderen. Flaskebørn har en anden afføring/andet mønster end brystbørn. Måske fordøjer hun ikke mælken så godt, dvs øget afføring, og vi kender jo alle hvordan vores numser føles ved hyppige afføringer eller diarré. Så opstår der hurtigt rifter. 

  Men jeg kan godt forstå at du er netvøs, det ville jeg også være. Men bed om en henvisning hvis ikke lægen kan finde forklaringen.

  Gog bedring med hende.

  Avatar
  Anonym
  21. oktober 2019 kl. 13:40

  Vi var ude for noget lignende med vores dreng sidste år. Han fik også flaske og lige pludselig havde han afførring mellem 8-12 gange dagligt. Vi fik en henvisning til børnelægen, fik tjekket hans affæring, priktest for mælkeallergi og prøvede at skifte mme mærke. Der var intet at finde og de mente derfor det var en virus, det varede i ca 5 uger og gik over fra den ene dag til den anden. Jeg ville klart bede om en henvisning til børnelæge og samtidig få lavet en afføringsprøve.

  God bedring til lillemanden 🙂

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.