Close
Log Ind Opret Bruger

Plejehjemmet

 • 23 maj 2009, 17:52

  Indsendt af bruger på Min-mave (kopieret fra den gamle platform)

  Min datter er født høreskadet og det har med tiden givet mange små søde sjove sætninger som jeg den dag idag kan grine meget af.. I dag kan hun heldigvis næsten snakke rent og hun høre så godt at hun kan passe en normal skole gang..

  Men da hun var mindre var sagen en helt anden..

   

  Sia har været omkring ca 4 år på dette tidspunkt..

  I børnehaven havde de emne uge om bedste forældre og selvfølgelig om at bo på plejehjem.. I selv samme uge havde jeg fødselsdag og jeg havde været så uheldig at brække benet dagen før min fødselsdag.. Så på selve min fødselsdag sagde min mor at hun ville følge med mig derned så hun var sikker på jeg kom godt hjem igen.. Vi drog afsted mod børnehaven..

  Da vi kommer derned hjælper mormor Sia med at pakke hendes ting ud og vi fulgte hende så ind på stuen.. Mormor siger til Sia "kan du nu tegne en rigtig flot tegning til mor, hun har jo fødselsdag" Pædagoen smiler til Sia og siger det kan de jo nok godt finde ud af..

  Sia kigger op på pædagoen og over på mormor og udbryder "Ja jeg skal nok tegne en flot tegning til mor, hun bliver jo gammel og falder fra hinanden.." Vi kunne ikke lade være med at grine og et smil kom frem på alles læber..

  Sia som stadig ikke helt forstod hvad hun havde sagt kiggede på mormor og sagde.. "jamen mormor du kan da selv se mor falder fra hinanden, hendes ben er allerede gået fra hinanden" Ja sagde mormor og forsøgte på at forklare Sia at mors ben nu nok skulle blive helt igen..

  Hvortil Sia svarede.. "Mormor mor bliver gammel i dag, hun er faldet fra hinanden måske vi skulle finde et plejehjem?"

   

  Sia – datter af Kimmie – født d. 15. november 1996

   

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.