Close
Log Ind Opret Bruger

Please hjælp mig!! desperat brug for jeres hjælp

 • 2 september 2018, 14:07

  I 2014 blev jeg indlagt, da jeg skreg af smerter ved underlivet og ikke kunne spise noget i flere dage grundet kvalme. Jeg var blevet gravid uden for livmoderen (6 uger inde) og det havde givet mig store indre blødninger (få dage fra at det ville have taget mit liv). Jeg bliver derfor opereret og får en operativ abort, hvor de har været inde for at skære i min livmoder. Dette har givet mig ar på sjælen da det både har nedsat min frugtbarhed også jeg gik til psykolog i et godt stykke tid efter, for at få styr min angst.

   

  Jeg har været på p-piller siden da, for at undgå at dette skulle ske igen. Jeg kommer nogen gange til at kludre i min pakke, uden de største ændringer. Jeg kom til at kludre i min pakke i sidste måned og nu opfører min krop sig underligt… Jeg er begyndt at blive bange igen.

   

  Jeg har den sidste månedstid haft symptomer på at jeg har haft mange hormoner i min krop (uden at jeg ved hvad dette skyldes) mine bryster er blandt andet blevet større, har haft en underlig spænding ved underlivet og jeg kan mærke på mig selv at der er noget galt.  Jeg tænkte først at det måske kunne være at jeg var gravid især da min menstruation udeblev i 4-5 dage. På min 5-dag af min udebleven menstruation, så kom der brunt udflåd og dette plejer altid at være en faktor på at jeg opstarter min menstruation. Det underlige er bare at jeg ikke har blødt frisk blod, jeg har blødt gammelt sort/brunt tykt blod ud. Jeg gav det nogle dage for at se om min ”friske” menstruation ville komme lidt efter. Men min ”menstruation” er nu stoppet. Og det eneste jeg har blødt var det gamle og tykke blod, intet frisk som jeg ellers altid har haft.
   

  Sidst min kæreste og jeg havde sex fik jeg gentagende jag i hele underlivet, det spredte sig i form af smerte og hele mit underliv blev varmt.

   

  Jeg ved at der er noget galt derinde, jeg ved bare ikke hvad.
  Jeg ringer til egen læge i morgen, men jeg har brug for at snakke med nogen om dette indtil da.

  2. september 2018 kl. 20:23

  Var det ikke en ide at tage en graviditetstest, så kan du måske få lidt ro. 

  Når man har haft sådan en oplevelse som du har haft, med en graviditet udenfor livmoderen, tror jeg det er HELT normalt at være meget analyserende af sin krop. Du skal sikkert ikke mærke ret mange ting før du blir bange for noget er galt. 

  Ønsker du i øvrigt en graviditet? Måske du skulle blive mere deciplineret med dine p-piller, altså undgå rodet, så du ikke skal gå og blive så nervøs.

   

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.