Close
Log Ind Opret Bruger

Planlægger graviditet

 • Avatar
  baz
  23 december 2007, 13:18

  Hej med jer,

  jer der er gravide (tillykke :)) og studerende, hvordan fik I det til at hænge sammen i begyndelsen? Altså med evt morgenkvalme, træthed og andre graviditets-gener? Min kæreste og jeg planlægger at gå igang med projektet til februar, men sagen er den, at jeg får et vildt travlt semester på uni. Så jeg er lidt i tvivl om det er særlig smart at gå hen og blive gravid,
  hvis det gør, at jeg slet intet overskud har til at skrive opgave og gå til forelæsninger og læse pensum. Kommer helt sikkert til at synes, at det er meget mere spændende at surfe rundt på nettet og læse om hvor stor min baby nu er blevet osv osv (det var ikke mig)

  Er bare SÅ skruk og har været det længe – glæder mig virkelig meget til det hele, og har svært ved at vente meget længere..
  Argh… hvad synes I – skal vi vente lidt flere måneder, eller skal vi følge vores store ønske? 

  Mange hilsner,
  Tjullah 

  21. juli 2009 kl. 11:05
  Lidt forsinket svar men måske er der andre som kan bruge det…

   

  Min erfaring siger at det er fuldstændigt håbløst at forberede sig på hvordan graviditeten kommer til at forløbe.

   

  Da min veninde var gravid havde hun ingen problemer, hun skrev og afleverede speciale som planlagt og forsvarede det et par dage inden hun havde termin. Jeg tænkte at jeg ville gøre kunsten efter.

   

  Jeg manglede ét fag (7,5 ETCS) og et halvårs speciale da jeg blev gravid. Godt 1 måned henne blev jeg ramt at forfærdelige morgenkvalmer som gjorde det umuligt for mig at lave andet end at ligge med lukkede øjne og koncentrere mig om ikke at kaste op. Det varede næsten 2 måneder og endte bl.a. med at jeg måtte på hospitalet og få lagt drop pga. dehydrering. Det tog endvidere et stykke tid at komme ovenpå igen da jeg bl.a. havde tabt mig kraftigt og mistet en masse muskelmasse.

   

  Nu er jeg 7 måneder henne og det eneste jeg har fået lavet er at tage en sygeeksamen i det fag jeg måtte opgive at følge, samt at finde et muligt speciale emne… Jeg havde heldigvis fulgt min uddannelse hele vejen igennem, så SU’en skulle ikke blive et problem og specialet må så bare vente til efter barslen.

   

  Jeg glæder mig dog over at jeg er studerende og det kun er min egen tid jeg spilder. Jeg ville have synes det var lidt trælst hvis jeg havde nået at få drømme jobbet og så straks måtte melde mig syg og dernæst tage barsel… På trods at mine bitre erfaringer, kan jeg kun sige go for it, det er dejligt med den frihed som følger med det at studere og nu er det fantastisk at være gravid!

  Avatar
  Anonym
  7. marts 2010 kl. 13:33

  men har altså lige et par spørgsmål mere 🙂

  Kender I nogen, hvor det vitterlig ikke lykkedes at gennemføre uddannelsen? Vi herhjemme er også alt for skrukke til at vente 5 år på at jeg gennemfører, men da jeg endnu ikke er startet på uni aner jeg ikke, om jeg kan magte det. Det bedste ville nok være at vente og se tiden an, men har både hørt at det første år skulle være det hårdeste og letteste på en og samme gang? :S Hvor godt klarede I jer i gymnasiet/ungdomsuddannelsen før uni?

  Håber nogen vil svare, de spørgsmål har jeg tænkt længe over

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.