Close
Log Ind Opret Bruger

PCOS henvisning

 • 24 november 2022, 07:46

  Hvornår blev du henvist til fertilitetsbehandling, da du kendte til din PCOS? Og hvor længe var du på metformin inden hormoner?

  Lang historie kort:

  Jeg har fået konstateret PCOS (lang cyklus, akne, mange cyster, og blodprøve). Var egentlig henvist til gyn på baggrund af kontaktblødning, men blev dog udredt for PCOS nu når jeg var der og scanningen var helt oplagt PCOS + vi ønsker en baby.
  Gyn opstarter mig nu i metformin (jeg er normalvægtig m BMI 25), men sender mig samtidig retur til min egen læge for henvisning ifht til fertilitetsbehandling. Gyn synes først jeg bør henvises om nogle mdr, hvis ikke metformin har effekt. Er med på at give metformin en chance, men synes det er træls at vi igen skal i kø for egen læge og henvisning om nogle mdr når nu jeg har diagnose og starter metformin. Kan jo ende med at det kan tage rigtig lang tid før jeg kan få yderligere behandling hvis ikke metformin har effekt.

  24. november 2022 kl. 08:38

  Da jeg fik diagnosen fortalte gynækologen at hvis jeg skulle i fertilitetsbehandling hos dem, vil det være 3 måneder på metformin og derefter hormoner, hvis der ikke skete noget.

  Var selv på metformin i 4 måneder uden nogle effekt. Det skal lige siges at jeg har været naturlig gravid 2 gange før jeg får diagnosen stillet. Havde ikke uregelmæssige menstruationer eller noget.

  Måtte tage 3 måneder på p-piller for at skabe en cyklus og blev gravid i 2 cyklus efter stop. Men her virkede metformin slet ikke..

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.