Close
Log Ind Opret Bruger

PCOS og amning

 • 15 januar 2020, 10:41

  Hej med jer.

  Jeg fødte en søn d. 16/11-2019 og fuldammer ham. Jeg har den sidste uges tid bemærket, at mælken nu først løber til, når han går igang med at spise og der går lige 30 sekunder før det kommer. Før væltede det ud med mælk før han overhovedet var vågnet fra lur.

  Er der nogen, der har oplevet at mælkeproduktionen er blevet mindre eller gået i stå mellem 2 og 3 måneder efter fødslen? 

  Tak angry

  15. januar 2020 kl. 22:36

  Har ammet begge mine børn, og har i begge tilfælde oplevet meget store udsving i nedløbet, men med en generel tendens til at nedløbet langsomt er har ladet vente lidt mere på sig. 
  Det har dog generelt ikke været et problem, og jeg har fuldammet hhv. 5 og 8 mdr. og ammet ind til arbejdslivet kom i vejen for det, så jeg ville ikke umiddelbart panikke ved et lidt senere nedløb i en periode.

  Desuden vil der være perioder hvor amningen kan føles sværere, når babys appetit øges i ryk. Brystet skal lige nå at oppe produktionen før det kører glat igen (appetitspring), men det kræver at man bevarer roen mens det står på og tror på, at ens krop godt kan finde ud af at regulere udbuddet svarende til efterspørgslen. De spring husker jeg selv som værende størst omkring 2-3 mdr, 5-6 mdr og 7-8 mdr.

  15. januar 2020 kl. 23:39

  Tak for dit svar. Man tænker så meget over tingene hele tiden smiley

  16. januar 2020 kl. 20:31

  Det lyder helt normalt. Mælkeproduktionen stabiliserer sig efter nogle måneder, så det kan sagtens hænge sammen med, at nedløbet ikke er så voldsomt mere smiley Så længe han trives og tager på, så burde det være helt fint. 

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.