Close
Log Ind Opret Bruger

PCO eller PCOS

 • 22 december 2020, 19:15

  Hej

  Jeg fik i forbindelse med min første datter konstateret PCO hos min læge, og vi kom i fertilitetsbehandling.

  Med nr. 2 pige startet vi igen op i behandling, men lige inden vi skulle igang var vi så heldige at blive gravid på egen hånd.

  Vi skal ikke have flere børn, men nu tror jeg alligevel at den PCO eller PCOS driller. 

  Jeg er begyndt at få ondt i maven som dengang med den første, som var det der fik mig til lægen. De troede ikke der var noget, da jeg er en pige på 52 kg, og jeg var 24 år den gang, men for en sikkerheds skyld tog de nogle prøver, da jeg ikke havde fået menstruation i et halvt år. Og ja, så gik det stærkt med behandling og vupti var vi forældre.

  Jeg har ikke skænket det mange tanker før nu, for selvom det var behandling, så slap vi faktisk nemt i forhold jeg andre par vi har mødt.

  Jeg kan ikke huske om det er PCO eller PCOS og kender ikke forskellen? Jeg ønsker ikke at tage hormoner igen, jeg vil gerne give min krop fred. Derfor bruger vi nu kun kondom. Men, nu får jeg bare med jævne mellemrum ondt i maven, og sidste gang kunne de se cyster som heldigvis forsvandt af sig selv. 

  Men hvad gør man nu? Jeg vil ikke have flere børn, og jeg ønsker ikke p-piller. Jeg har overvejet om man skulle prøve PCO-venlig kost og se om det giver en forskel. Men jeg ved ikke præcis hvad det er der gør at jeg har PCO, om jeg er insulinresistent eller ej.

  Jeg spørger derfor, har i gode råd?? jeg tager i mod dem med kyshånd. Vil det også være en idé at få det mere udredt ved lægen, eller er det lidt ligemeget? Hvordan gør i andre med jeres PCO eller PCOS? Gør i noget særligt? Som f.eks. at tænke i kost?

   

  MVH

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.