Close
Log Ind Opret Bruger

Pause i projekt baby – nupo-pulverkur??

 • 14 juli 2008, 14:06

  Hej piger.

  Fandt lige dette forum og vil lige høre om der er nogen er jer der har efaringer med nupo pulverkuren? Jeg ved godt det ikke er vejen frem, men har så svært ved at tage mig sammen når jeg ikke straks kan se resultater.. Har læst mig frem til at det kan være en fin måde at starte et vægttab på.. Altså lige en kick-starter..

  Har ligenu en pause i projekt baby, da jeg venter på en kikkertoperation, så vil rigtig gerne udnytte ventetiden til at gøre noget godt for min krop. Er der nogen der har positivt/negativt om nupo?

  knus Linda

  ps: Skulle det mod forventning ske at jeg bliver gravid i pausen vil jeg selvfølgelig STRAKS stoppe pulverkuren..

  17. juli 2008 kl. 09:03

  Min veninde blev af lægen henvist til en diatist, men inden anbefalede lægen hende at være på nupo tre mdr. Nemlig for at få et kick, få renset ud og få succes med vægttab. Så som din tanke er med det, tror jeg bestemt det er værd at prøve.

  Tror heller ikke som du selv siger, at det er vejen frem.. for hvordan skal man spise og leve bagefter for ikke at tage på? Man ser jo mange der tager det hele på igen:(

  17. oktober 2008 kl. 10:57

  Puha

  vil starte med at sige at nupo pulver ikke er vejen frem for et varigt vægttab. Der skal reglmæssigt motion til og en regulær kost omlægning.

  Start med at fjerne alt sukker og fed mad fra hverdagen og forkæld dig selv med det i weekenden.

  Tag cyklen i stedet for bilen og resultaterne vil komme hurtigt, men du skal vide at det er en livsomlægning og ikke en kur.

  Pulver kuren giver dig et hurtigt vægttab, men ikke varrigt.

  held og lykke med projektet.

  muling83

  14. juni 2009 kl. 21:04

  Jeg forsøgte mig med nupo for ca. en måned siden. Fik at vide på fert. klinik at jeg skulle tabe 10 kg for at få behandling og da jeg ikke kunne få det til at lykkes, tyede jeg til nupo-kuren……I 14 dage. Så kunne jeg simpelthen ikke klare smagen mere og mine tænder skreg på noget at tygge i.

  Jeg tabte vel ca. 2,5 kg og det var da et lille kickspark- egentlig mest fordi jeg bagefter blev glad for bare at få nogle grøntsager at tygge på og havde ikke samme trang til søde sager.

  så synes alt i alt det er ok i nogle dage af gangen, men effekten er ikke så stor som håbet og kiloene er hurtigt tilbage.

  21. juni 2009 kl. 08:32

  Jeg kan kun sige at jeg synes at det er spild af penge!

  -Anja

  Avatar
  Anonym
  4. juli 2009 kl. 10:33

  Jeg har været på Nupo for snart 2 år siden.

  Jeg havde taget så meget på efter jeg havde født og mit stof skifte blev alt for lavt for dog medicin for det nu. Men kamp vægten sagde 93.3 kilo og der var intet at gøre prøvede alt. Så jeg  prøvede Nupo og for mig var det en kæmpe hjælp og et enormt kick start jeg var på den barske det vil sige 6 gange om dagen. Jeg drak både Jorbær og chokoladen men jeg blendet det med isterninger så blev den dejlig tyk. om aften spiste jeg aspergs suppen fra nupo og den kunne jeg osse lige. I løbet af 3 uger tabte jeg mig 7 kilo og har aldrigtaget dem på igen. Da jeg var færdig begyndte mine piller at hjælpe mod mit stof skite og sammen med en sund kost har jeg tabt mig 25 kilo i alt..

  der er mange som angler dette kick starte om det er sundt eller ej har man  nogen gange bar ebrug for et hurtigt væg tab og succes..

  der er osse 3 dag,s kuren den er nem og google og den taber du dig osse hurtig af og der for du noget at tykke på og is 😉 har selv tabt mig på den 😉

  Held og lykke til jer alle håber i snart for en spire i maven det er det bedste i verden 😉

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.