Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Generelle debatter Åben debat Pasning af barn for første gang – forslag til kæreste-date

Pasning af barn for første gang – forslag til kæreste-date

 • 1 april 2014, 15:18

  Hej Alle!

  Jeg fødte for to måneder siden vores lille skønne søn, han er bare det dejligste der findes <3 Hvor om alting er....Både jeg og min kæreste trænger i den grad til at komme lidt ud og bare være kærester! På lørdag skal vi for første gang have passet den lille, det er dog bare et par timer til at starte med. Fra 17.00-21.00/21.30(min mor kan kun passe i det tidsrum og min kæreste har ret travlt de næste par uger på studiet). Har I nogle gode forslag til, hvad vi kan lave af hyggelige ting? Første prioritet var selvfølgelig en lur!!!! Og dog....Vi har talt om at bestille noget mad ude fra, se en film, købe en masse slik...bare hygge og ren afslapning. Det er jo ret nemt,, må man sige! Kom an med nogle forslag :-)

  Tak!

  1. april 2014 kl. 15:23

  Personligt ville jeg ikke blive hjemme, bestille mad, se film etc. Det kan I jo altid gøre – også selvom baby er der.

  Jeg ville gå ud og spise en god middag, der er også grænser for, hvor meget I kan nå i det tidsrum.

  God fornøjelse.

  1. april 2014 kl. 15:24

  Hvorfor ikke gå ud at spise på restaurant? Du skriver selv, at I trænger til at komme ud? -og det gør man når man har levet i symbiose med bebs de første måneder 🙂

  Så kan I altid gå hjem og slappe af bagefter, og måske se en film hjemme.

  Håber I får en rigtig hyggelig aften 🙂

  1. april 2014 kl. 15:25

  Ja, det er da helt sikkert den nemme løsning, at blive hjemme!

  1. april 2014 kl. 18:33

  Ved ikke hvor i bot, men er det i nærheden af København kunne en tur i Frederiksberg svømmehals spa-afdeling være et forslag. Super lækkert med varmtvandsbasin, boblebad, saltvand, dampbad mm.

   

  Enig med de andre. I skal ud!!!

  2. april 2014 kl. 14:35

   Jeg ville også tage ud at spise og snakke sammen. Det andet lyder tilgengæld som en god date en aften hvor baby er hjemme 

  2. april 2014 kl. 14:49

  Min kærestes største bekymring når den lille kommer, er at så kan vi ikke bare komme i biografen 🙂 Så for os ville det klart være ud og spise og så i biffen. Jeg kan ikke distrahere fra vasketøj, oprydning og opvasken nar vi er hjemme, så at komme ud vil være max afslapning.

  2. april 2014 kl. 15:06

  Vil også foreslå ud at spise, også tage i biffen bagefter (hvis der er tid til det)

  Og når baby er hjemme, kan i kæresthygge ved at gå en tur med barnevognen, når baby er så lille så kan man sagtens få snakket uden den blander sig ret meget.
  Når baby sover kan i se film, og spise en masse slik, men i bare sidder og holder om hinanden.

  Har ikke selv barn endnu, men vil tro man sagtens kan hygge om hinanden selvom ens lille barn er hjemme,

  Avatar
  Anonym
  2. april 2014 kl. 23:06

  Første gang vi fik vores datter passet var vi bare hjemme og hyggede med film og fik sovet. Vi fik så også passet med overnatning..

  Men alt afhænger jo af hvor meget overskud man har og hvad man er til. Det er sjovt at folk pludselig ikke kan huske hvordan man gør kæresteting når man har fået børn.. I klarede det vel helt fint førhen??

  Her sørger vi for at få passet med jævne mellemrum, hvad enten det er med overnatning eller bare for et par timer. Vi udnytter både tiden til at lave noget hver for sig, og til at lave noget sammen. Det er dog meget forskelligt hvad vi foretaget os. Her er det alt lige fra biffen, ud og spise og til bare at hygge hjemme med en god film og ikke bekymre sig om baby.
  Hos os afhænger det mest af hvad der går i biffen, da vi begge elsker film og ved hvad vi vil have (Og dog ikke altid er helt enige). Og af og til er der bare en på dvd vi hellere vil se, end en i biffen.

  Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.