Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Forældregrupper 2011 Parkering på Rigshospitalet når man skal føde?? Lidt surt opstød…

Parkering på Rigshospitalet når man skal føde?? Lidt surt opstød…

 • 18 april 2011, 20:08

  Hej piger

  Jeg har netop i dag kontaktet hospitalet for at høre ad om muligheden for at få en af deres 1 dags parkeringslicenser hvor man bare kan skrabe datoen, til brug for når jeg skal føde ambulant.

  Jeg fik fat i den mest arrogante jordemorder der nærmest hånede mig for at spørge da det selvfølgelig slet ikke var muligt, og jeg måtte fortælle hende at der slet ikke var nogen grund til at tale i den tone over for mig!! 

  Anyway så er jeg lidt irriteret over at jeg kender flere andre der har været på Rigshospitalet ambulant til operationer, kontrolbesøg mv., som bare har fået kastet de der licenser i nakken, på trods af at de har haft tid og mulighed for at finde alternative transportmuligheder lige den dag eller kan planlægge at komme lidt tidligere og lede efter en parkeringsplads uden for hospitalet.

  De oplyste på hospitalet at jeg jo kunne parkere på hospitalets parkeringsplads efter kl. 15 uden problemer, til hvilket jeg bemærkede at jeg nok ikke selv var herre over hvilken tid på døgnet jeg skal føde. Dvs. at skal jeg føde før kl. 15 må jeg bare håbe at vi kan få nogen til at køre os eller at vi kan finde en parkeringsplads forholdsvist hurtigt og tæt på hospitalet. De gange jeg har været til skanning derinde, har vi brugt en halv time på at finde en ledig plads, hvilket jeg intet har imod, da vi jo havde mulighed for at planlægge at være der i god tid…

  Hvor parkerer man henne hurtigt og tæt på når det er akut??? Skal vi bare kalkulere med parkeringsbøden i vores budget

  Og er det mig der er hysterisk når jeg synes det er helt hul i hovedet at så mange andre kan få licenser udleveret til kontrolbesøg og lign. på hospitalet, når man som gravid i den grad får brug for at kunne parkere hurtigt og tæt på hospitalet og altså IKKE kan få en licens og IKKE har muligheden for lige at planlægge hvilken dag det lige bliver og dermed arrangere at blive kørt af en man kender?

  Og jeg ved godt at man bare kan bestille en taxa og håbe på at den kommer hurtigt, men det er bare vildt ufedt at skulle sidde i en taxa med fostervand rendede ud af en…

  Kh Sommer

  30. juni 2021 kl. 15:22

  Står selv i samme situation  og tænkte om man ikke ku få en blanko parkeringstilladelse til når dagen kom    lige nu ville jeg ønske det skulle ske på Hvidovre da parkeringen  er meget nemmere der en man kan jo ikke vælge selv åbenbart

  1. juli 2021 kl. 00:32

  Jeg har selv været tilknyttet Riget og vi fik kun sådan en parkeringslicens den første gang, hvor jeg havde aftaler hele dagen.

  Ellers var det af egen lomme og hvor vi nu kunne finde plads. Ofte ved Parken på den anden side af Fælledparken. Jeg jeg gik til kontrol hver 2. uge i starten som så blev til et pr gange i ugen til sidst.

  Vi fik af vide, at når det kom til fødslen, så måtte man bare parkere og tage bøden. Nogle gange blev den eftergivet…andre gange ikke.

  Vi ville ikke bare kunne tage en taxa, da vi havde godt 60 km derind.

  Endte med aks og 2 uger på neonatal uden kompensation for parkering. Vi kunne ikke få licenser på noget tidspunkt.

  3. juli 2021 kl. 16:43

  Da vi fødte – var der en plads relativt tæt på. Så gik vi op og da jeg havde fundet en og de havde taget i mod mig, gik min mand ned og fandt en bedre parkering.

  barnet kom 2 timer efter ankomst, og vi nåede det 😉

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.