Close
Log Ind Opret Bruger

et par ??

 • 18 maj 2009, 11:45

  Hej

  Har en datter på 9 uger som sutter på al ting, sin trøje, hænderne, tungen m.m. Hun har gjort det i snart en uges tid, og gør det også selvom hun lige er blevet ammet. Skyldes det at hun stadig er sulten ?? Nogen som har prøvet det. Hun får ikke altid mælk fra begge bryster. Eller er det et tegn på at hun skal tilfredsstille sit suttebehov ?

  En anden ting som jeg har tænkt på er om aftenen når hun skal sove. Typisk bliver hun puttet i sin vugge omkring halv ti – ti, det er først der hun kan falde til ro. Men jeg kan ikke bare ligge hende og så putter hun sig til at sove. Hun skal enten ammes i søvn eller visses i søvn i mine arme. Er det først når de bliver noget ældre man kan lære dem at lægge sig til at sove når de bliver puttet ?

  Gode råd modtages gerne – det er mit første barn så er lidt lost nogle gange.

  18. maj 2009 kl. 13:02

  det er normalt at de sutter på hænder osv i denne alder og det er blot et tegn på at de undersøger verden.

  det er helt normalt at de i denne alder skal vugges eller ammes i søvn og det skal du også bare gøre. en god ide er at du svøber hende inden du skal igang med at amme eller vugge. når så hun sover skal du ligge hende ned i vuggen i svøbet, så er det ik et ligeså stort chok som at komme fra din arm og ned i vuggen men hun er tryg i svøbet. bare husk at løsne lidt på det så det ik blir for varmt

  hvis du gerne vil ha hun ska lære at falde i søvn nede i vuggen så vug hende til øjnene næsten er faldet i, men lig hende deri inden hun lukker dem helt. så læg din hånd på hende og vug hende blidt frem og tilbage mens hun ligger dernede og sig fx shhhhh shhhh.  men giv  hende endelig alt den tryghed hun efterspørger når hun skal sove.

  en anden god ting er også en slynge, har du sådan en???? den er nemlig super til at gå dem i søvn i, når de så sover kan man liste dem ned i vuggen ved blot at løsne langsomt for slyngen så de stadig har stoffet på så det ik opdager de blir flyttet. men det kræver lidt at lære at bruge den,.

  håber du ku bruge det til noget.

  18. maj 2009 kl. 14:01

  Tak for dit svar. Jeg fortsætter som jeg gør så. Man kan bare blive i tvivl når man så´n går rundt her alene og tænker…

  18. maj 2009 kl. 14:29

  ja vi mødre tænker alt for meget.  på et tidspunkt blir hun jo for stor til at vugge i armene og så kommer det helt af sig selv at man må finde på noget andet. 

  viktor er 11mdr og blir stadig ammet i søvn og det fungerer godt her 🙂

  Avatar
  Anonym
  3. juni 2009 kl. 21:57

  Selvom det måske er frustrerende og hårdt til tider, så nyd at putte med din lille datter, før du får set dig om så gider hun ikke det pjat mere

  Min pointe er at det er en periode som går over igen -Jeg er enig med Malene84 i at man skal bare give dem alt den tryghed og fysiske kontakt de efterspørger. Jeg er stensikker på at man får gode resultater i form af trygge, rolige børn!

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.