Close
Log Ind Opret Bruger

P-piller uden stop, fjernelse af æggeleder, ivf

 • Avatar
  Anonym
  10 december 2019, 20:45

  Hej 🙂 
  Det er sådan at jeg har endometriose og chokolade cyster på begge mine æggestokke. Jeg har op til vores første samtale til ivf, taget p-piller uden stop (anbefalet af lægerne fra klinikken for at dæmpe min endometriose). Da vi skulle i gang med vores allerførste behandling, fandt de ud af, at jeg har væske i min ene æggeledere. Det blev besluttet, at jeg skal have fjernet den ene æggeledere der indeholder væske for at undgå det mindsker min chance for at blive gravid ved ivf-behandling. Jeg står nu og venter på jeg skal opereres om 2-3 mdr og efter operationerne skal vi vente 2,5 måned yderligere for at starte på den korte behandling (trods for jeg har endometriose), da jeg har høj ægreserve, men mit spørgsmål lyder på; 

  Jeg har indtil nu haft regelmæssig menstruation og det er første gang jeg tager p-piller og uden pause, men min krop skriger altså efter at have menstruation. Min læge anbefaler selvfølgelig, at jeg ikke holder pause for ikke at forværre min endometriose, men kan mærke at min krop virkelig har brug for det. 
  Jeg står nu og er meget i tvivl om jeg skal tage en pause med p-pillerne eller om jeg skal fortsætte uden pause frem til operationen, samt de 2,5 mdr efter operationen? 
  Min bekymring er egentlig om jeg skader min naturlige cyklus, ved at undlade pauser? 
  Da jeg skal have den korte behandling, skal jeg kunne bløde for at starte på behandlingen, og jeg er egentlig bange for, at fordi jeg udskyder min menstruation i 7 mdr (bliver det i alt når vi egentlig skal i gang) om jeg så kommer til at bløde når jeg endelig stopper p-pillerne? Jeg vil ikke vente yderligere hvis nu jeg ikke bløder, da vi har ventet nok på at blive gravide, derfor overvejer jeg kraftigt at holde pause hver tredje måned for at holde blødningen 'i gang', men er i tvivl om det er en god idé pga mine cyster?

  Håber der er nogle som har gode råd eller som har været i gennem det samme som kan fortælle deres erfaring og lette mit hjerte fra alle disse bekymringer.. 🙁 

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.