Close
Log Ind Opret Bruger

p-piller

  • 24 maj 2017, 07:19

    Hej! 

    Jeg var igang med lang behandling, men inden æu, blev behandlingen afbrudt da lægerne vurderede at en operation ville være det bedste for mig! Har en stor cyste på højre æggestok på 5 cm, også to små på venstre! 

    Jeg går nu og venter på en henvisning til endo teamet på riget! Lægen på fertilitetsklinikken mente jeg lige skulle se tiden an i forhold til at starte op på p-piller, da jeg har fået rigtig meget hormonbehandling grundet den lange behandling jeg har været i! Men samtidig sagde han jeg jo skulle igang på et tidspunkt! Lidt forvirrende!! Men går virkelig og stresser over at de der forbandede cyster jo vokser når jeg ikke "får noget imod dem" 

    Hvilke erfaringer har i med p-piller inden operation? Hvilke har i brugt? Jeg har før været på dem der hed Yas, som er uden pause! 

    Lægen på FK mente det var helt lige gyldigt når jeg startede, hvilke det så var! 

    Hvornår ville i starte? Når mens starter? 

    Jeg stoppede med hormoner i søndags og er idag begyndt at pletbløde/brunt! 

    Jeg er så nervøs for operation da jeg har hørt så mange skrækhistorier om at dd ødelægger mere end de gavner, da jeg også har en lav ægreserve! Lægen på riget mente dog at det skulle jeg ikke bekymre mig om, men når man så brændende ønsker et barn, er det sidste man ønsker jo at man ikke kan få et! ?? 

    Mvh 

    Avatar
    Anonym
    24. maj 2017 kl. 07:58

    Riget satte mig på p-piller inden operation, netop så endoen ikke udviklede sig yderligere. Jeg var på microgyn (der vist egner sig særligt til endo) i knap 3 mdr uden pause. Jeg vil klart anbefale både at blive opereret og at komme på p-piller, da det er det, ALLE læger har sagt til mig, man bør☺️

    24. maj 2017 kl. 09:18

    Tusind tak for dit svar! Det gav mig ro! Dejligt at høre! Jeg skriver til min læge med det samme og beder om de p-piller! 🙂 

    igen tak! 

     

    Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.