Close
Log Ind Opret Bruger

Ovitrelle eller?

 • 16 maj 2024, 07:22

  Jeg fik ovitrelle 12 dage siden.

  Jeg vil ikke sige at jeg har testet den ud, da jeg testede meget sporadisk. Måske 3 tests med dages mellemrum. Og det var tydeligt at stregen blev mindre tydelig.
  Men her de sidste tre dage har jeg testet næsten hver dag fordi jeg kunne pludselig se at stregen begynder at blive tydeligere.
  Men her til morgen får jeg en test som nærmest er negativ. Altså, man kan liiige ane stregen hvis man virkelig gør sig umage.
  Og jeg er lidt forvirret i og med at testene blev tydeligere og nu igen ikke?

  Hvad har i af erfaringer? Jeg er i dag 3+3

  16. maj 2024 kl. 19:24

  Jeg har ikke lige oplevet det du beskriver, men jeg har kunne teste positiv pga. Ovitrelle til 4+2.
  Så måske det stadig er Ovitrelle’en som driller eller også kunne det være en BIO. Men det kan også bare være testen i morges som driller hvis urinen ikke har været koncentreret nok.

  Er det samme mærke af test du har brugt ved alle testene?

  17. maj 2024 kl. 06:04

  Ja det er valmed jeg har testet med hele vejen.
  Jeg tog en i morges og den er helt negativ 3+4. Hvilket får mig til ar miste håbet, men det kan jo være at det stadig kan komme de næste to dage.

  17. maj 2024 kl. 06:08

  Tror kroppen den er gravid med Ovitrelle i kroppen? Altså kan Ovitrelle gøre at man mærker alle de stik, niv og stræk fornemmelser som kan være en graviditet der sætter sig pga ovitrellen?

  17. maj 2024 kl. 06:25

  Ja det kan den desværre godt ja. Jeg har dog aldrig kun fået Ovitrelle men også ekstra progesteron. Så jeg ved selvfølgelig ikke, hvad der præcis har gjort det hos mig.

  17. maj 2024 kl. 21:27

  Ja Ovitrelle kan også give graviditetssymptomer. Første gang jeg fik Ovitrelle døjede jeg slemt med kvalme og træthed, samt fyldigere og meget ømme bryster.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.