Close
Log Ind Opret Bruger

Overstimulering

 • Avatar
  Anonym
  4 april 2020, 13:07

  Hej alle. 
  Jeg er helt ny herinde, og ny inden for fertilitetsbehandling, og håber at nogle af jer kan fortælle om I har oplevet noget lignende min situation. 
   

  Jeg har en lang cyklus på mellem 45-60 dage, og har en mild form for pco. Det er ikke sikkert at jeg overhovedet har haft ægløsning før. 
   

  Jeg er startet hos en fertilitetsklinik, hvor jeg startede med at skulle over 3 dage tage 3 tabletter tamoxifen, og så se om jeg begyndte at udvikle et æg. Jeg var til scanning lidt efter, og der var ikke sket noget. Jeg skulle derfor over 3 dage tage 3 sprøjter bemfola (150 iu). Da jeg så var til scanning nogle dage efter havde jeg 5-6 æg, som var udviklet. Jeg skulle komme igen nogle dage efter, og der var omkring 15 æg udviklet, som er alt for meget tid insemination. 
   

  Jeg fik derfor forbud mod samleje med min kæreste, og skal nu være på fyremadel i en uges tid, og ringe til klinikken, hvis jeg bliver dårlig. 
   

  Jeg er lidt usikker på det hele, så er der nogle, som kan dele erfaringer med noget lignende, og evt. svare på om æggene går i sig selv pga. fyremadel? 
   

  Bedste hilsner 

  Charlotte 

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.