Close
Log Ind Opret Bruger

Overstimulering

 • 2 august 2022, 17:00

  Hejsa

  jeg søger erfaringer med overstimulering. Jeg er lidt på bar bund, da det er første gang på de 4 forsøg vi har været igennem, at jeg er blevet det. Jeg har absolut ingen appetit, men sørger for at spise protein og drikke masser væske, selvom min mave ikke kan rumme det! Jeg har ondt og jeg har til tider svært ved at trække vejret. Jeg ligner en der er halvvejs i en graviditet, men da jeg ikke har taget mere end knapt et kilo på, så synes klinikken ikke de vil se mig 😳

  tror jeg bliver nødt til at insistere i morgen, da jeg har hørt om flere som ender med lang indlæggelse, hvis det bliver opdaget for sent…

  Shit det er træls! Vi har lige fået sommerferie og har derfor en 3 årig hjemme 😬

  2. august 2022 kl. 17:40

  Kære du

  Hvor langt er du i denne omgang behandling? (Har du fået lagt æg op?) Jeg har været svært overstimuleret to gange og jeg husker stadig hvilket helvede det var. Jeg var på klinikken flere gange for at få væske og hvile og det gjorde så hammer ondt. Jeg havde fået taget hhv. 19 og 21 æg ud (dvs. alt for mange), men overstimuleringen kom som resultat af at jeg blev gravid af forsøgene og derfor også selv begyndte at danne yderligere hormoner. Det var rædsomt – men gav mig som pay off to skønne og raske børn.

  God bedring – og det skader bestemt ikke at insistere overfor klinikken, hvis du er utryg.

  2. august 2022 kl. 18:00

  Jeg fik lagt et 3 dags æg op i fredags, så det må være 3+0 i dag, hvis jeg er gravid. Min krop har reageret meget voldsomt på Ovitrellen, den fik jeg aldrig i de tidligere forsøg af frygt for overstimulation.

  Jeg fik taget 12 æg ud, så det er jo ikke voldsomt mange, men måske for min alder 🤷🏼‍♀️

  jeg har det virkelig ikke godt! Og min mave gør så ondt fordi alt er klemt sammen! Har aldrig prøvet noget lignende!

  Undgik du at blive indlagt?

  2. august 2022 kl. 19:43

  Ked af af høre, at det er så skidt. Der er mange faktorer som spiller ind og 12 æg er bestemt ingen lille omgang. Jeg føler med dig – jeg kunne knapt holde ud at være i min egen krop og min krop føltes som om den kunne eksplodere under presset. Men jeg undgik indlæggelse, jeg var inde på klinikken en 3-4 dage af et par timer hver dog, så det var udmattende.

  Ring til dem i morgen!

  2. august 2022 kl. 20:22

  Kære du.

  Øv det er ikke sjovt. Jeg har også været overstimuleret. Tror også jeg fik taget 12 eller 14 æg ud.

  Det var meget smertefuldt ligesom du beskriver det. Jeg blev fuldt med blodpdøver dagligt, fordi de første jeg fik taget ikke var gode. Jeg tog ikke vildt meget på fordi jeg ikke spiste ret meget men mit.maveomfang steg kraftigt. Har du fulgt omkredsen af din mave? Synes bestemt du skal insistere hvis du har det så skidt.

  Jeg blev ikke indlagt men var på klinikken flere gangeaf nogle timers varighed og fik væskedrop og fik også udtømt en del væske fra byghulen 2 gange. Det lettede trykket en del for mig.

  Håber snart du får det bedre. Jeg husker det som om det langsomt blev bedre efter wnbuges tid og jeg havde det sådan nogenlunde efter 2 uger.

  2. august 2022 kl. 20:59

  Jeg blev overstimuleret fordi jeg har  PCOS og dermed mange ægblære. Jeg fik modnet og tømt 41 ægblære! Som gav 27 æg!

  Jeg oplevede også at min mave blev stor og det var helt afsindig smertefuldt. Panodil og ipren i kombination kunne ikke tage smerterne den første uge, men det dæmpede dem lidt.

  Jeg lå på sofaen med en varmepude på maven i næsten en uge i konstante smerter og kunne ingenting. Bare en tur på toilettet var en udfordring. Heldigvis bor vi i kollektiv og både min mand og de andre i huset var søde til at komme med te og mad og holde mig med selskab i stuen.

  Jeg fik hæklet en masse og set film 🙂

  Efter knap en uge kunne jeg smertedækkes med panodil og ipren og efter 3 uger var jeg helt ovre det.

  Jeg var ikke inde på klinikken undervejs. Der var ikke noget farligt i det, det gjorde bare ondt, så kroppen skulle have tid og ro til at komme sig.

  Jeg fik nogle papire med hvilke symptomer jeg skulle være opmærksom på. Har du ikke fået det? Udspilet mave og smerter var ikke farligt. Jeg tror det var ved feber, opkast og diaré at man skulle reagerer på. Jeg kan dog ikke huske det, så tjek hellere den info du har fået med.

  Men at det er smertefuldt skal du ikke være bekymret over, din krop skal nok komme sig. Jeg synes helt sikkert at du skal ringe til klinikken i morgen og snakke med dem om det. Det er vigtigt at du er tryg i forløbet. Jeg ville bare dele min erfaring med at det godt kan være meget smertefuldt uden at det er tegn på at noget er galt 🙂

  På grund af overstimuleringen fik jeg ikke lagt æg op i den samme cyklus. Æggene blev frosset ned og jeg fik lagt et befrugtet æg op i den næste cyklus. Så jeg har derfor ikke haft overstimulering og ægoplægning samtidig.

  Mit forløb førte til en graviditet, hvor jeg nu er i uge 36. Jeg håber dit forløb ender lige så godt 😊 God bedring herfra!

   

  3. august 2022 kl. 18:33

  Hej igen

  Tak for jeres svar! 🙏🏼
  Jeg ringede til klinikken, men de kunne ikke hjælpe, så jeg blev henvist til Hospitalet. Jeg er nu indlagt og kommer tidligst hjem i morgen.

  jeg får væske i drop og kvalmestillende medicin, så jeg kan få lidt mad ned.

  jeg har masser væske i bughulen! Hvis det øges efter i nat, så skal det vist drænes 😬

  3. august 2022 kl. 19:11

  Godt du kontanktede dem. Det er ikke så slemt at få drænet væske. Jeg synes det var rart, fordi det letter trykket med det samme.

  Håber snart du får det bedre ig st du får et positivt resultat ud af det

   

  3. august 2022 kl. 19:19

  Det et godt at du får noget hjælp – rigtig god bedring. Må jeg spørge hvilken klinik der er tale om?

  3. august 2022 kl. 19:47

  Vi må se hvad de siger i morgen.
  Blev dit drænet via skeden eller dræn i maven?

  3. august 2022 kl. 19:48

  Mange tak! 🙏🏼 Vi er i behandling på Maigaard i Aarhus. Er indlagt i Aalborg.

  3. august 2022 kl. 20:16

  Jeg kan ikke præcis huske det. Mener det var igennem skedevæggen. Det var i Horsens jeg var tilknyttet.

  3. august 2022 kl. 20:46

  Det havde jeg også håbet det var, men her på gynækologisk afdeling i Aalborg, gør de det igennem et dræn i maven 🥴 Det lyder ikke pisse rart!

  3. august 2022 kl. 22:15

  Hej igen

  Godt du kom ind og får noget hjælp. Rigtig god bedring til dig! 🤗

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.