Close
Log Ind Opret Bruger

Overproduktion og blokamning?

 • 11 juni 2009, 21:25

  Hejsa

  Jeg vil gerne høre, om der er nogle der ved, hvilke symptomer overproduktion af mælk giver? Er der nogle der selv overpruducerer?? Og hvordan blok ammer man??

  Grunden til det er, at jeg har en lille mistanke om, at jeg overproducerer. Altså der er for meget formælk i forhold til den fede mælk. Emil tager kun lige det på, som hen skal trods hyppig amning og masser af mælk. Han kløjes tit i den første mælk, fordi den kommer så hurtig og så har han stadig afføring mange gange dagligt, meget tyndt og gult. Prutter rigtig meget og der er stort set altid bremsespor i bllen, hvilket har resulteret i en rød numse med hul på. Tænker om ha simpelthen ikke optager mælken som han skal eller det er fordi han ku får den tynde mælk.

  Knus Majer

   

  Avatar
  Anonym
  12. juni 2009 kl. 21:14

  Umiddelbart lyder det som om du overproducerer -jeg havde selv samme problem og løste det med blokamning.

  Når du skal blokamme, skal du amme fra det samme bryst hver gang i x antal timer -det er forskelligt hvor mange timer der er passende. Jeg startede med at skifte hver 4 time og trappede så op på hver 6 time og efter en god uges tid havde min mælkeproduktion reguleret sig ind på et meget mere fornuftigt niveau.

  Husk også at lægge ham til det samme bryst 2 gange -altså at lægge ham til igen når han slipper.

  Dog vil jeg alligevel råde dig til at tale med sundhedsplejersken om det og huske at den tynde mælk jo også skal slukke hans tørst!

  Mht den røde numse så kan jeg virkelig anbefale dig inotyol-salve. Den fås på apotaket og er en blanding af zink og tjære og kan udrette mirakler på rekordtid!

  Iøvrigt kan du læse en masse om blokamning inde på den side der hedder ammenet.dk

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.