Close
Log Ind Opret Bruger

Ovarium D6

 • 1 marts 2004, 19:16

  Hej Piger!

  Arrrgh! Jeg har stadig ikke fået min mens som er 3 uger forsinket nu. Øv hvor er det bare irriterende at vente på og ikke vide om jeg overhovedet har ægløsning mere… Det er den første \’rigtige\’ efter p-pille stop som er udeblevet og selvom det er meget \”normalt\” at der kan gå flere måneder er jeg lidt bekymret.
  Så nu prøver jeg lykken og har købt et glas Ovarium D6 tabletter som er et naturprodukt og efter sigende skulle stimulere æggestokkene og sætte gang i ægløsningen igen. Er der nogen som har erfaring med dette produkt? Jeg har ikke kunne finde ret meget info om det. Hvor lang tid skal jeg tage dem før de begynder at virke?

  Knus Katja

  1. marts 2004 kl. 19:23

  Ikke for at skræmme dig – men jeg har hørt en del dårlige ting om ovarium d6. Da jeg selv tog det en enkelt måned havde jeg pluselig en cyklus på 54 dage. Om det var pga. pillerne ved jeg ikke.
  Men jeg har også hørt om andre hvor der er gået helt koks i systemet.
  Hvis jeg var dig ville jeg give min krop tid til at \”finde sig til rette\” efter p-pillerne. Istedet for at påvirke cyklus med alt muligt.
  Bare min mening – mange gange held og lykke.
  – søs (prøvet siden okt.2002) 🙂

  ps. der er også mange der har haft gavn af kanon-kuren, hvor ovarium d6 er en del af pillerne. Men jeg ville nu alligevel vente lidt hvis jeg var dig.

  Avatar
  Anonym
  1. marts 2004 kl. 22:53

  Da jeg er uddannet materialist hentede jeg lige min Bioforce bog hvor ovarium D6 er beskrevet. Det er et kvindemiddel og bruges til at stimulere æggestokkenes funktioner. Bruges også til udebleven mens og aktiverer hormonproduktionen.

  Jeg tager det selv og det har ikke haft nogen indvirkning på min situation eller rykket min mens tværtimod. Men der kan jo godt være nogen der har andre meninger. Hvor lang tid det tager før det regulerer din mens er jo individuelt men jeg ville tro en cyklus skulle være nok. Det er jo homøopatisk og du optager allerede produktet i dine slimhinder så derfor virker det hurtigt. Gå ind i matas og spørg efter råd og vejledning og da de kun koster ca. 57.- kr. er det til at komme over.

  Held og lykke

  knus Dobo

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.