Close
Log Ind Opret Bruger

Otriville

 • 12 januar 2020, 22:02

  Hej skønne damer 🙂 

  Jeg er lige blevet insemineret for anden gang i lørdags. Jeg tog otriville i torsdags og har efterfølgende ikke haft nogen symptomer:) skønt! 
  dog vil jeg lige høre jer der har stået i samme situation, om i ikke kunne ægløsningen? For den har jeg faktisk heller ikke kunne mærke denne gang :-/ havde lidt regnet med den ville komme med lidt murren.. (som ved 1. Forsøg) men nej ingen ting denne gang. Er der andre som har oplevet det? 

  Avatar
  Anonym
  12. januar 2020 kl. 23:58

  Jeg har ikke kunne mærke ægløsning efter ovitrelle. Og jeg har immervæk taget den 9-10 gange (venter nu andet barn).

  Normalt kan jeg altid mærke det. 

  Held og lykke med det hele. 

  28. januar 2020 kl. 11:11

  Hej Kluk25 🙂 
  Jeg er selv lige blevet insemineret for anden gang i går d. 27., og tog ovitrelle i lørdags d. 25. Ligesom i første forsøg har jeg heller ikke i denne omgang mærket noget til ægløsningen. Så tror det er ganske normalt – hver krop reagerer jo forskelligt.

  Men kan sagtens forstå dine bekymringer. Ved min første IUI-D blev jeg ikke scannet inden insemineringen, og i den 14 dages lange ventetid bagefter kunne jeg næsten ikke tænke på andet end at ægløsningen nok havde fundet sted enten alt for tidligt eller alt for sent. 

  Dog blev jeg scannet før insemineringen den her gang, hvor jeg blev fortalt at timingen var perfekt. Det kunne ses at min ægblære var bristet meget kort tid forinden, og at ægløsningen derfor kun lige var begyndt. Så nu krydser jeg fingre ind til testdag d. 12/2 🙂 

  Ved godt at svaret nok er kommet lidt sent i forhold til dit opslag, eftersom du nok allerede har haft testdag. Men jeg håber det bedste for dig, hvad enten du skal i gang med et nyt forsøg eller in best case din videre graviditet. Held og lykke!

  Avatar
  llr
  5. februar 2020 kl. 20:02

  Har været igennem 3 iui-d forsøg og på ovitrillen hver gang. 

  Den første gang havde jeg mange symptomer og synes det var store smerter.

  2 gang var der kun en lille smule murren næsten ingen ting (og der tror jeg at jeg blev insemineret for sent da de ikke var sikker på om jeg havde haft ægløsningen, havde den eller om den snart kom så tog ovitrillen da jeg kom hjem fra scanning og insemineret dagen efter) 

  3 gang ingen ting og det var lykkens gang og er nu gravid 18+2smiley

   

  Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde og åbenbart fra gang til gang smiley

  6. februar 2020 kl. 06:53

  Jeg kunne intet mærke, var helt sikker på jeg ikke var blevet gravid og testede derfor heller ikke før tid. Testede dagen for udeblevet mens og sørme om der ikke var to streger ????

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.