Close
Log Ind Opret Bruger

Til os som gerne vil være gravide og tabe sig.

 • 19 maj 2009, 19:15

  Hej Tøzzer.

  Jeg havede godt nok skrevet at jeg ville holde pause for siden. men kan ikke holde mig væk. hehe

  Jeg synes vi skal have gang i denne her debat med os der vejer for meget. lad os hjælpe hinanden og få vores tanker væk fra projekt baby lad os tabe os sammen også tror jeg det hele kommer af sig selv med den lille trold i maven.

  Nogen er der med på at støtte hinanden og hjælpe hinanden med sved og tårer

  19. maj 2009 kl. 20:20

  Hej

  Jeg er med på at tabe mig og så forhåbenlig få en lille baby med i hatten…:)

  Jeg har lagt min kost om siden midt i marts, og jeg har alerede tabt mig 11kg så det går fremad, nu håber jeg bare at det er med til at forøge vores chancer når vi starter i fertilitets behandling, (har første samtale næste fredag…)

  Hvis der er nogle er er med på lidt ide udveksling medhensyn til kost og motion, så er jeg på…

   

  20. maj 2009 kl. 18:59

  tarzan.

  ej hvor flot. det sys jeg virkelig. hvad har fu gjordt for at tabge så mange kg på så kort tid 🙂

  Avatar
  Anonym
  20. maj 2009 kl. 21:09

   Hejsa… jeg er helt ny herinde, så jeg prøver mig lige lidt frem. 

  Lad mig se, jeg er 28 år, har ingen menstruation, og trænger til at tabe mig ca. 35 kg. Jeg ønsker brændende at blive gravid, men det er jo lidt svært uden en mens. 

  Jeg har siden marts tabt omkring 7 kg, og er pt på metformin. Men stadig ingen mens. 

  Jeg skriver her nok fordi jeg finder inspiration i at høre man ikke er alene, og fordi det lyder til man kan finde en masse støtte herinde. 

  eftertanke: det er sjovt hvor meget man kan synes en mens. er irreterende i teenage årene, men hvor brændende jeg ønsker den snart kommer igen!! 

  21. maj 2009 kl. 07:40

  kymzi.

  ja det vil jeg give dig ret i 🙂 du skal være velkommen her så vi kan støtte inanden med at tabe os også blive gravie.

  Jeg har så regmæssig mens og æl på samme tidspunkt hvergang. men er ikke blevet gravid endnu, jo havede en sa i april. har en teori om at det er fordi jeg er overvægtig at jeg måske har svært ved at blive gravid. vil sååå grene have en bebs.

  men lad os kæmpe sammen 🙂

  Avatar
  Anonym
  21. maj 2009 kl. 10:12

   Til Tarzan, hvad har du gjort for at tabe dig så meget så hurtig??  🙂

  21. maj 2009 kl. 11:07

  vivsen skrev:

  tarzan.

  ej hvor flot. det sys jeg virkelig. hvad har fu gjordt for at tabge så mange kg på så kort tid 🙂

  Hej vivsen

  Mange tak…

  Det væsentlige jeg har gjort er nok at skære alt sukker ud af min kost, og så motionere noget mere.

  Kosten har jeg tilpasset sådan at jeg har fundet erstatninger for de ting som jeg ved jeg kan falde i ved (fx frugt istedet for slik sidst på dagen, smotiee i stedet for is om afterne, grøntsager i stedet for kartofler, ris, pasta osv) Jeg er ikke fanatisk men prøver at tænke tingene ind i støre sammenhæng, fx hvis jeg ved jeg skal noget sidst på ugen som betyder at jeg nok for lidt for meget mad, så tænker jeg hver dag at jeg må hellere spare op og motionere noget mere, så jeg med god samvitighed kan spise det jeg gerne vil den pågældende dag…

  Men jeg har valgt at skære alt sukker væk da jeg er blevet konstateret insulin resistens, det har gjort at jeg ikke har den samme træng til mad og jeg har meget mere nergi og overskud i hverdagen fx sover jeg kun 8 timer om natten frem for 9-10 timer(som altid har været et problem for mig at jeg havde brug for så meget søvn)

  Med hensyn til motion, så løbetræner jeg 1-2 gange om ugen, jeg startede op med at løbe 1-2 min af gangen og er nu oppe på at løbe 20min, det er så skønt at kunne mærke fra gang til gang at min  krop kan mere og mere (fx var jeg på skiferie i april og jeg havde ingen problmer med at følge med de andre)

  Håber det kan inspirere lidt, og hvis der er nogle ting i gerne vil have uddybet så spørg endelig, jeg er selv vildt overrasket over hvor "nem" det er (har altid haft problemer med vægten, så det er ikke første gang jeg prøver at tabe mig, men jeg tror på det er sidste gang)

  PS: prøv at læse bogen "spis dig gravid" den giver nogle gode ideer til hvad man kan gøre.

   

  Avatar
  Anonym
  21. maj 2009 kl. 17:18

   Hej Tarzan. ja se det gav jo straks lidt mere mening for mig da jeg læste dit afsnit om insulin resistent. Jeg har nemlig det samme, men har ikke rigtig vidst hvad det betød for mit helbred. 🙂

  21. maj 2009 kl. 17:34

  hold da op. det lyder nemt hehe.

  jeg ahr prøvet så mange gange at tabe mig men jeg taber hurtigt lysten til og forsætte. min vilje på det punkt er ikke ret lang.

  Har i nogle gode råd til at kunne forsætte med sit vægt tab.

  21. maj 2009 kl. 17:37

  Hej med jer!

  Ville bare lige give jer lidt mere motivation ; ) Sådan som du har tabt dig er helt den rigtige. Jeg gjorde det samme for 4 år siden, da jeg fik konstateret pco og startede op på metformin. Jeg tabte mig rigtig hurtigt og blodprøvetallene gik og hurtigt den rigtige vej. ½ år efter var jeg gravid naturligt og i dag har jeg en dejlig søn på 3 år. Så bare klø på tøser! : ))

  Jeg skal selv i gang igen, nu da vi går i gang med nr. 2. Mangler dog ikke så mange kilo som sidst, men mangler lidt motivation til at komme i gang. Jeg har en del viden om pco hvis i har nogle spørgsmål.

  Så jeg vil da gerne hænge lidt ud med jer herinde ; )

  Avatar
  Anonym
  21. maj 2009 kl. 17:46

   Hej guldklumpensmor. 

  Ej hvor lyder det bare dejligt… Håber det sker for mig også en dag. 

  Jeg synes selv jeg er godt igang med vægttab, men mit store problem er bare at jeg overhovedet ikke har mens. Ved godt at jeg nok bare bliver nødtil at have tålmodighed. Men det er svært, så dejligt at høre at det lykkes for nogen.. 

  21. maj 2009 kl. 20:01

  Kymzi skrev:

   Hej Tarzan. ja se det gav jo straks lidt mere mening for mig da jeg læste dit afsnit om insulin resistent. Jeg har nemlig det samme, men har ikke rigtig vidst hvad det betød for mit helbred. 🙂

  Hej

  Ja min motivation ligger nok mest i frygten for at udvikle sukkersyge samt ønsket om at blive gravid…

  Det skal lige siges at jeg ikke er på medicin for min insulin resistens… Så derfor har det da også været svært at holde motivationen oppe men, hver dag finder jeg nogle ting at glæde mig over som for mig til at ville lidt mere fx. finder jeg mere og mere tøj som jeg ikke har kunnet passe de sidste to år som bare passer perfekt…

  Mine råd er nok at sætte nogle del mål, som er til at overskue, jeg vejer mig hver onsdag morgen, for at holde fokus på min vægt, men altid om morgenen og altid på den samme vægt, så er jeg sikker på at det er en reel vægttab den viser og ikke fordi vægten vejer mere eller mindre.

  Og som jeg har sagt tidligere finde nogle alternativer for de ting man virkelig ikke kan undvære.

  Jeg er så også så heldig at jeg har en kæreste der motivere mig helt vildt, han køber ikke slik med hjem i huset som jeg kan lide og han spiser det samme som mig til aftensmad, så jeg ikke sidder og bliver misundelig, og hvis vi er ude ved nogen, så spiser han de ting, jeg ikke må spise fra min talerken, så man ikke ligger så meget mærke til at jeg ikke spiser det… Det er allesammen små ting, men det er bare med til at holde modet oppe, og så fortæller han også at han er stolt af mig hvergang jeg kommer i et stk tøj jeg ikke har kunne passe længe…

  Jeg håber og tro virkelig det her er vejen frem for mig og at jeg har en graviditet i sigte om ikke alt for længe…

  Avatar
  Anonym
  21. maj 2009 kl. 20:29

   Hej Tarzan. 

  Det er altid dejligt med støtte på hjemmefronten. Min kæreste er også rigtig god til at støtte mig, og så er der selvfølgelig også gevinst for ham, da han også taber sig. 

  Jeg tror som dig, så er min motivation også frygten for sukkersyge og ønsket om en graviditet. 

  Jeg har også sat mig mit første del mål, og det er at jeg skal have mens. igen. For har jeg ikke den, jamen så har en baby jo lidt lange udsigter.

  Er der nogen af jer der ved hvor lidt man skal veje for at komme i betragtning til fertilitetshjælp af den ene eller anden slags?? 

  21. maj 2009 kl. 20:35

  Kymzi skrev:

   Hej Tarzan. 

  Det er altid dejligt med støtte på hjemmefronten. Min kæreste er også rigtig god til at støtte mig, og så er der selvfølgelig også gevinst for ham, da han også taber sig. 

  Jeg tror som dig, så er min motivation også frygten for sukkersyge og ønsket om en graviditet. 

  Jeg har også sat mig mit første del mål, og det er at jeg skal have mens. igen. For har jeg ikke den, jamen så har en baby jo lidt lange udsigter<p/Hej igen

  I Skive hvor jeg skal starte er det BMI under 28, men det er vist oppe på BMI 30 andre steder, og i specielle tilfælde er det et vægt tab på 10 {3da96c95f93ed2e6e708c49348a311507666a6ffe2f674550eb214f81f90d156} (som skal være bevist, ved at man bliver vejet ved lægen)

  Det er de retningslinier jeg har fundet…

  Avatar
  Anonym
  22. maj 2009 kl. 08:00

   ok tak for det

  Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 52 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.