Close
Log Ind Opret Bruger

Opskrifter til Kiss kuren (

  • Avatar
    Anonym
    19 september 2009, 14:13

    hej piger

    Tænkte vi kunne dele ud af de opskrifter vi laver når vi følger Kiss kuren fra spis dig gravid bogen, håber i vil være med

     

    Knus Anne

    Avatar
    Anonym
    19. september 2009 kl. 15:33

    vi skal lige huske følgende:

    Så er tråden låst fast – husk blot at I ikke må kopiere nogle af opskrifterne til et indlæg pga. loven om ophavsret.

    I må derimod gerne gen-skrive opskriften med jeres egne ord. Så husk den lille forskel. Fra Birgit

     

    Avatar
    Anonym
    19. september 2009 kl. 15:36

    forleden aften lavede jeg ovenstående ret bestående af:

    Kyllinge fileter

    spinat

    asparges

    champingnon

    valnødder

    bønner

    frønne asparges

     

    kog pastaen skær kyllingefileterne i strimler og svits dem i olie put alle øvrige ingridienser og lad det simre lidt

    og vupti retten er færdig.

     

    jeg brugte frossen spinat jeg kom bare kuglerne direkte i retten

    Avatar
    Anonym
    19. september 2009 kl. 15:38

    bestående af:

    reven gulerod

    agurker

    champingnon

    peanuts

    blomkål

    og det hele blandes sammen

    22. september 2009 kl. 23:22

    Hvor er det bare dejligt, med sådan et indlæg 🙂 jeg har som så ingen opskrift, har kun spist efter bogen i 1 uge. Men jeg har f.eks i aften spist : Hakket oksekød, som jeg lavede til fine små kød boller, med løg i. Kogt broccoli. Friske gulerødder, friske agurker, og lidt flødesovs… Det smakkede faktist pisse godt 🙂 men har meget svært med at finde opskrifter.. Håber at det kommer masser af opskrifter her ind 🙂

    Knus Jonaa

    22. september 2009 kl. 23:23

    Det skulle være : Knus Jona

    23. september 2009 kl. 15:40

    Hej alle i dejlige kvinder.

    Jeg har levet efter kuren i ca 14 og har smidt næsten 4 kg:)

    Men jeg har så mega svært ved at finde på madopskrifter og manden er ved at være træt af salat og dressing hver aften.

    Er der nogle af jer der har en god ide til mad, jeg mangler hårdt hjælp

    knuzz

    Connie

    Avatar
    Anonym
    24. september 2009 kl. 17:09

    jeg skal nok ligge lidt flere ind jeg har nu været på kuren i ni dage og tabt 2,5 kg såå fedt håber vi får mangle opskrifter ind

    Avatar
    Anonym
    24. september 2009 kl. 17:11

    Navn Rugbrød uden hvedemel
    Beskrivelse PCO-venligt rugbrød til hele familien. Lad dig ikke afskrække af den lange opskrift. Det er let at lave! Skær tynde skiver, og spis et par skiver om dagen – resten af familien kan godt spise lidt mere. Bag små rubbrødsboller i muffinsforme, og tag dem med på tur.
    Antal Ingrediens
    2 dl
    kærnemælk
    1 spkf
    groft salt
    2 dl
    rugmel
    Selve rugbrøddet
    Opskriften giver 2 store brød
    2 dl
    surdej
    2,5 liter
    lunkent vand
    1 spkf
    salt
    1,3 liter
    skårne rugkerner
    2 dl
    sesamfrø
    2 dl
    hørfrø
    2 dl
    solsikkekerner
    2,5 liter
    groft rugmel
    Opskrifts procedure
    Trin nr. Gøre hvad
    0 Surdej
    1 Kærnemælk, groft salt og rugmel (de 3 øverste ingredienser) røres sammen til en rugbrødslignende masse.
    3 Læg den i et krus og drys den godt med groft salt. Den skal være helt dækket.
    4 Dæk yderligere kruset med plastfolie. Sæt det oven på det varmeste sted i køkkenet i 6-8 dage, afhængig af hvor surt du ønsker dit brød.
    5 Sådan laver du rugbrøddet
    6 Hæld surdej og vand i røreskålen på foodprocessoren, eller i en skål+ håndmikser med dejkroge.
    7 Lad det ælte sammen på laveste hastighed i ca. 5 minutter.
    8 Tilsæt salt og frø/kerner under omrøring
    9 Stands omrøring, og tilsæt alt rugmelet på én gang. Sæt igen maskinen i gang, og lad den ælte massen godt sammen i ca. 15 minutter på laveste hastighed.
    10 Lav 2 rugbrød, formene fyldes ca. ¾ op.
    11 Gem ca. 2 dl dej til ny surdej.
    12 Stil dem i en kold ovn og lad dem hæve til næste dag. (min. 12 timer)
    13 Næste morgen tændes ovnen på 170 grader, og rugbrødene bager i 1½ time. Lad dem afkøle to dage før de skæres. (pak dem ind i rene viskestykker og læg dem på bordet)
    14 Den nye surdej:
    15 Læg dejresten i en skål, og strø overfladen godt til med groft salt. Stil den op oven på ovnen i 3-6 dage. Skal den opbevares længere, kan den efter 3 dage sættes på køl – her overlever den nemt flere måneder. Den bør da tages ud af køl 1-3 dage før den skal bruges til nyt rugbrød. Skulle surdejen uddø, kan der tilsættes en lillefingernegl gær, så starter gæringen på ny. Sæt ikke surdej i fryseren, så dør den.

    har ikke prøvet denne endnu

    kh anne

    Avatar
    Anonym
    24. september 2009 kl. 17:13

    Navn oopsie brød
    Beskrivelse Grundopskrift på nemt og lækkert brød der kan bruges til alt! Denne opskrift kan bruge til alt fra lagkagebunde og pizza til burgerboller.
       
       
    Kategorinavn Brød
       
    Opskrifts ingredienser
    Antal Ingrediens
    3
    æg
    100 g
    philadelphiaost (ikke light!)
    lidt
    salt
    lidt
    bagepulver
    Opskrifts procedure
    Trin nr. Gøre hvad
    1 Tid: 35 minutter Antal: ca 6 Oopsies
    2 Del æggene i hvider og blommer i hver sin skål.
    3 Pisk æggehviderne hårdt med en smule salt. Du skal kunne vende skålen uden at hviderne løber ud.
    4 Pisk derefter æggeblommerne med flødeost og bagepulver. Flødeosten skal være kold lige fra køleskabet. hvis du pisker i denne rækkefølge slipper du for at vaske piskeris imellem de to.
    5 Vend derefter blommerne ned i hviderne. Lidt efter lidt. Vend forsigtigt for ikke at slå luften ud af hviderne. Forsigtigt!!!
    6 Læg klatter af dej på bagepapir og bag i ovn ved 150 grader i 25 minutter!
    7 eller form dejen til det du gerne vil bage: "et stykke franskbrød", en burgerbolle, en pizzabund
    8 hold øje med det undervejs og tag det ud når det er lysebrunt og bagt
    9 Kan fryses med madpapir imellem.

    Avatar
    Anonym
    24. september 2009 kl. 17:15

    Antal Ingrediens
    50 g
    gær
    5 dl
    vand
    1
    æg
    3 dl
    knækkede rugkerner
    3 dl
    knækkede hvedekerner
    1 dl
    hørfrø
    1 dl
    solsikkefrø
    1 håndfuld
    græskarkerner
    9 dl
    groft rugmel
    lidt
    salt
    evt.
    skinke eller kylling i tern, fetaost eller lignende så det bliver mere
    Opskrifts procedure
    Trin nr. Gøre hvad
    1 Opblød hørfrø, solsikkefrø, græskarkerner, hvede- og rugkerner
    2 Opløs gæren i lunkent vand
    3 Pisk ægget sammen og tilsæt det i vandet sammen med salt.
    4 Bland de opblødte ingredienser i væsken
    5 Tilfør groft rugmel. Tilfør evt. skinke med mere.
    6 Dejen skal være blød og fedtet, når den hældes i muffinforme af silikone.
    7 Lad dejen hæve i 30 minutter i formene.
    8 Bages i forvarmet ovn i ca. 30 minutter ved 200*

     

    Avatar
    Anonym
    24. september 2009 kl. 17:16

    Antal Ingrediens
    7
    champignon, svinemørbrad, peberfrugt, bacon, fløde, broccoli, blomkål
    Opskrifts procedure
    Trin nr. Gøre hvad
    1 Poler svinemørbraden, og skær den i små stykker, svits den på en pande, sammen med champignon, og peberfrugt. Krydder det evt med chili og med salt og peber. tilsæt bacon, og lad det svitse færdigt. Tilsæt herefter fløden så der kommer sovs også. lad det koge lidt ind i ca 5-7 min. Kog broccoli og blomkål sammen, kog det næsten ud. blend det sammen med en klat smør og en smule fløde så det bliver til mos. Kan anbefale denne ret, det er MUMS!

    Avatar
    Anonym
    24. september 2009 kl. 17:17

    Antal Ingrediens
    1
    Kyllingbryst
    Lidt
    Fetaost
    Lidt
    Soltørret tomater
    Opskrifts procedure
    Trin nr. Gøre hvad
    1 Skær en lomme i kyllingbrystet og læg fetaost og soltørrede tomat derind. Grill dem i ovnen på 250 grader i ca 15 min.
    2 Fyldet kan varieres og laves som man vil, feks ost, skinke, pesto osv osv det er kun fantasien der sætter grænser
    3 Kyllingebrystet kan evt også paneres i sesamfrø eller hakkede mandler

    Avatar
    Anonym
    24. september 2009 kl. 17:18

    Antal Ingrediens
    300-500 gram
    Hakkede oksekød (alt efter hvor mange du laver til)
    1
    Løg
    2
    Friske chili
    1
    Peberfrugt
    1
    Stor squash
    1 dåse
    Flåede tomater
    100-300 gram
    Champignoner (igen efter hvor mange du laver til)
    1 1/2 dl
    Fløde
    En stor håndfuld
    Mozarellaost eller et par skiver flødehavarti
    Efter behag
    Salt, peber og evt hvidløg
    Opskrifts procedure
    Trin nr. Gøre hvad
    1 Squashen skæres på langs, så du får nogle lange skiver. Læg dem på et viskestykke og drys med salt. Det trækker væsken ud af dem. Efter ca 10 min. vendes de og drysses med salt på den anden side
    2 Hak løg og brun dem i en gryde sammen med oksekød og krydderier
    3 Skær grøntsagerne i den størrelse stykker du ønsker og tilsæt sammen med flåede tomater.
    4 Lad retten simre lidt så du får en dejlig kødsovs.
    5 Læg et lag kødsovs i et ildfast fad, derefter et lag squash, kødsovs, squash og kødsovs.
    6 Hæld 1 1/2 dl fløde udover.
    7 200 grader i ovnen i 12 min.
    8 Derefter strør du mozarella ost eller lægger skiver af flødehavarti på toppen og giver det 8 min mere.
    9 Og så har du en rigtig lækker lasagne…:O)

    Avatar
    Anonym
    24. september 2009 kl. 17:18

    Antal Ingrediens
    1
    grundopskrift på oopsie brød
    frit valg
    af toppings.
    oksekød
    svitses først pga kort tid i ovn
    Opskrifts procedure
    Trin nr. Gøre hvad
    1 lav et oopsiebrød i pizzabundstørrelse og bag som normalt
    2 hold øje med det undervejs og tag det ud når det er lysebrunt
    3 bag det lidt mindre end ellers da det skal i ovnen igen
    4 lad det køle af – ca. et kvarters tid.
    5 put toppings på
    6 bag til osten er som du gerne vil have den og toppings er gennemvarmet

    Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 111 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.