Close
Log Ind Opret Bruger

opdatering

 • 25 oktober 2009, 14:58

  Så ruger jeg igen.

  Fik æo i dag. Ingen til frys men 2 stk op.

  KH Julie

  26. oktober 2009 kl. 08:38

   

  Hej Julie

   

  Vi krydser fingre for dig.

  De bedste ønsker og HUSK

   

  Knus og babystøv

  Tusind Tanke

   

  28. oktober 2009 kl. 19:50

  Kære Julie

  Jeg krydser fingre for, at det denne gang er lykkens gang 🙂

  Knus Frederikke

  29. oktober 2009 kl. 09:10

  Kære Julie

  Jeg håber rigtig meget for dig at det lykkes denne gang for dig. Du har svaret på min tråd om donoræg og anbefalet Riga. Jeg har nu bestemt mig for at prøve i Prag, da det er nemmere for mig at rejse dertil. Vi skal til samtale til Januar. Jeg har det hele foran mig og det bliver ren "adventure". Har du et barn i forvejen? Det har jeg og jeg tænker meget over om det nu kan bliver et problem i fremtiden, at de 2 børn kun er halvsøskende. Jeg er lidt bange for at der skal opstå sådan noget som "alså jeg er mors ægte barn" mellem søskende. Hvad for tanker har du gjort dig i den forbindelse? Min læge sagde noget igår, som jeg synes var meget mærkelig. Hun mente at hvis barnet var "umulig", så ville man tænke – nå det er nok hende donores gener som går igennem her. Men denne holdning står jeg helt uforstående overfor. Kan bare ikke forstille mig at jeg vil tænke sådan. Jeg er så heldig at have en datter med et KANON temperament – altså en af de piger som virkelig lever sit følelsesliv meget ud, så hvis jeg får sådan et barn til, passer han/hun til familien 🙂

  Da vi er i samme båd er jeg rigtig glad for at læse dine tråde og glæder mig til at læse at du er blevet gravid om 14 dage.

  Knus ansoer

  29. oktober 2009 kl. 10:51

  og krydsede fingre

  Ansoer: Super at du er i gang og held og lykke med det!!

   

  Man kan gøre sig mange tanker om børn af donoræg. Jeg har læst om mange (inde på Landsforeningen af ufrivilligt barnløse, hvor der er langt flere i denne kedelige båd) Men de skriver at så snart de får målt hjerteblink glemmer de alt om ordet donoræg.

  Det håber jeg virkelig er rigtigt: at man kan bibeholde en evig taknemmelig for den kvinde, der gjorde det muligt, samtidig med at man 100{7bef3a2034a92b8b4cad13dd634df0de9f04e30eefdcd2f79ad084f47ca2d9c1} vil betragte barnet som helt og aldeles sit eget.

  Men jeg kan godt genkende din læges skrækscenarie – og sagtens forstå dit, selvom jeg ikke har børn i forvejen.

  Jeg kan kun håbe at det ikke har noget på sig.

  Jeg har altid haft en meget stærk familiefølelse; også fordi vi ligner hinanden af sind og skind. Og jeg har altid glædet mig til at få børn der ligner resten af klanen. Men det kommer jeg altså ikke til! I hvert fald ikke udseendemæssigt. Men opførselsmæssigt kan det jo stadig ske. Hvem ved præcist hvor meget der skyldes arv og hvad der skyldes mijø?!!

  Du taler om din datter der kan leve sit følelsesliv meget ud. Hvis dit andet barn ser at sådan kan man håndtere frustrationerne og at det er der plads til her, kan hun/han jo tage ved lære

  Måske er det mest af nød men jeg bliver nødt til at tro på, at omgivelserne vil spille ind i udformningen af barnets person og at det derigennem også kan komme til at ligne mig.

  De bedste tanker til jer alle Julie

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.