Close
Log Ind Opret Bruger

ondt i maven af D dråber!

Tagget: 

 • 18 januar 2021, 09:30

  Min lille pige har døjet med ondt i maven, så meget at hun i perioder har været helt utrøstelig, samtidig med at hun prutter vildt meget. I går prøvede vi at droppe D dråberne og hun havde bare slet ikke ondt i Maven! Jeg har virkelig ikke lyst til at give hende dem, hvis det er dem der gør Det her ved hende! 
  Jeg har givet hende dem fra Lactocare med mælkesyre bakterier for at undgå mavepinen, men det er åbenbart ikke nok. Nogen gode råd? Er der andre dråber der er bedre, eller andet man kan gøre for at undgå mavepinen? 

  18. januar 2021 kl. 10:35

  Vi troede lidt det samme med første barn, selvom det vist er ret usansynligt. Vi måtte gerne holde pause i fx 5 dage, og så give hele dosis(altså 5 dages) blandet i modermælk/MME . Så viser det dig ofte om det er problemet 🙂 For have det, det skal hun – også selvom du fx ligger rigtig højt i d vitamin , men det gør de færreste jo denne årstid.

  18. januar 2021 kl. 11:12

  Ved min førstefødte startede vi med almindelige d-dråber, og det fik han vildt ondt i maven af og så gav vi ham Lactocare med mælkesyrebakterier i og så hjalp det. 
   

  Da vi fik min datter, besluttede vi at vi bare ville starte med Lactocare for de fungerede jo så godt for min søn. Hun græd og græd hver evig eneste aften. Vi tænkte derfor at hun måske skulle have flere mælkesyrebakterier, så vi købte biogaia (dem uden d-vitamin) og det blev bare værre og værre med hendes mavepine. Så prøvede vi de almindelig dråber fra Rema og pist væk var mavepinen og de timelange grådseancer. 
   

  Så prøv at droppe mælkesyrebakterierne 🙂

  Avatar
  Anonym
  18. januar 2021 kl. 11:20

  Jeg vil også sige at I måske skal forsøge jer med et andet mærke. 

  Det gør så forfærdeligt ondt i ens hjerte at se ens lille en have ondt. Jeg vil anbefale at søge på "tryk og glad" af Katrine Birk, der har jeg fundet nogle rigtige gode tips til at hjælpe med tarmsystemet gennem massage og zoneterapi. Har virket virkelig godt herhjemme! 

  Avatar
  Anonym
  18. januar 2021 kl. 13:06

  Kan kun anbefale Dlux – D-Spray infant spray 🙌

  Et spray i munden hver dag, bliver optaget af slimhinderne i munden og går derfor ikke ned i maven, dermed inden maveproblemer 🤩

  Anbefales af mange læger til børn med maveproblemer 💪

  Avatar
  Anonym
  18. januar 2021 kl. 21:29

  Jeg har startet stille op med mine . 1 dråbe måske hver 2. Dag. Så 1 dråbe hver dag. Så 2 dråber osv op til fuld dosis så længe maven var med. 

  8. december 2022 kl. 13:51

  Kokosolien i mange d dråber er ofte synderen til mavekneb hos de små – gå efter d-dråber lavet på fx oliven olie i stedet.

  Læs om de bedste d-dråber til børn her: https://www.begynderbaby.dk/babyudstyr/d-draaber

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.