Close
Log Ind Opret Bruger

Offentlig fertilitetsbehandling, hvor??

 • 21 november 2022, 13:07

  Hej

  Min kæreste og jeg skal snart til lægen og få en henvisning til fertilitetsbehandling efter at jeg smed p-pillerne for 2 år siden og vi stadig ingen baby har.
  Jeg har gennem bekendte fået anbefalet OUH og deres fertilitetsafdeling, men da vi bor omkring Vejle er der jo også Horsens, som en mulighed. Vi har tænkt os at “ønske” ift. sted og jeg er derfor interesseret i at høre om/hvis I har erfaringer med Horsens/OUH ☺️

  21. november 2022 kl. 14:39

  Hej 🙂

  Vi bor i region Syddanmark og hører derfor til OUH, men efter henvisning bad vi om frist sygehusvalg og valgte Horsens, da vi har kortere til Horsens end til Odense. Det blev vi bestemt glade for, da man kører til mange scanninger (eller vi gjorde i hvert fald 🙂 ) og det var rart at turen var kortere.

  Jeg har kun positivt at sige om Horsens – mege søde, støttende uden at give falske forhåbninger og med en dejlig app, der gjorde det hele meget lettere for mig.

  Rigtig meget held og lykke 🙂

  21. november 2022 kl. 17:15

  Tak for at dele dine erfaringer!
  Jeg har også tænkt en del på det med køreturen. Men jeg vil også hellere det “rigtige” sted hen fra starten af, selvom det selvfølgelig er svært at sige.
  Hvor mange gange kørte I til Horsens vil du sige? Jeg ved godt at det er individuelt ☺️

  21. november 2022 kl. 17:21

  Jeg var til opstartsscanning og introduktion til medicin – det tog jeg en måned (det var ferie og jeg var i lang protokol) – så var jeg afsted tre gange på en uge, hvor hver scanning tog ca. 10 minutter – her tjekkede de hver anden dag om mine æg voksede, som de skulle. Så var jeg der til ægudtag og til ægoplægning – dvs. fem gange inden for to uger.

  Jeg var der sidste gang til scanning i uge 8.

  Jeg tager trygt Horsens igen, hvis vi skal det.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.