Close
Log Ind Opret Bruger

Øvelser

 • 15 marts 2010, 21:00

  Hej piger

  Jeg er stadig kun i 31+5, men min dreng ligger i UK, og fordi han er for lille derinde samtidig med jeg har for lidt forstervand, vurderes det ikke særligt sansynligt at han selv vender sig og de vil hverken forsøge at vende ham eller lade mig føde i sædefødsel.

  Så mit spørgsmål går på, om I har nogle øvelser, der måske kan hjælpe ham på vej med hovedet i den rigtige retning. Jeg tænker, at det i hvert fald er et forsøg værd, da jeg gerne vil føde selv, hvis det er muligt?

  På forhånd tak

  Knus Maja

  16. marts 2010 kl. 16:20

  Øv, hvor er det en træls situation for dig!

  Jeg prøvede utallige øvelser anbefalet af diverse mennesker, men selvfølgelig noget senere i graviditeten, så måske er dine chancer større for at få ham vendt selv. Here goes:

  -Det anbefales af nogle (især ældre) jordemødre, at man simpelthen kravler/står på alle fire i længere tid ad gangen hver dag (nogle siger op til 30 min!)

  -Jeg lå også på knæ med overkroppen henover en gymnastikbold og med røven i vejret og shook my booty  for ligesom at prøve at få hende nedad.

  -Ligge med en radio i længere tid mellem benene, da baby så måske vender sig efter musikken

  -Ligge på ryggen og med benene (evt rumpen, hvis du kan, når nu du ikke er så langt henne, fylder maven måske ikke så meget?) oppe på nogle puder/gymnastikbold – hævet så højt som muligt – i så lang tid som muligt – og eventuelt ‘ryste’ kroppen blidt

  -Så er der rebozo-metoden, hvor du ligger på ryggen og med nogle puder eller andet under rumpen, så den er hævet. Din kæreste/mand/ven/veninde bruger et langt tørklæde ført om din ryg og står over dig og ryster dig (det skal ikke være ubehageligt rysteri )

  Ja, jeg prøvede alle dem ovenfor.

  Så har jeg hørt om nogen, der prøver noget, der hedder ‘moxa sticks’, mener jeg.

  Jeg ønsker rigtig meget held og lykke med det! Giv os endelig en opdatering!

  Kh Lene

   

  26. marts 2010 kl. 09:54

  …men var til 2. jordemoderbesøg i går, og min lille dreng sidder også stadig op.

  Hun siger, at han godt selv kan nå at vende sig, men at jeg kan hjælpe ham på vej, ved at lægge mig på knæ og albuer… og på den måde skabe plads til at han kan vende sig.

  Håber at det lykkes for dig 🙂

   

  Venligst Maria

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.