Close
Log Ind Opret Bruger

Ønske om graviditet!

 • 6 september 2021, 21:34

  Hej alle skønne mennesker derude

  Min kæreste og jeg har ventet med at blive gravide til jeg var tæt på at være færdig med min uddannelse. For godt 6mdr. Siden smed jeg pillerne og har siden haft meget svingende mens og har ikke en eneste gang i nu 6 cyklusser oplevet en positiv ægløsningstest. Jeg prøver at være tålmodig og være optimistisk, men det er svært at holde fast i det. Samtidig er jeg blevet moster til den sødeste pige, og det gør det lidt svære for mig at holde min “skrukhed” på afstand.

  Så det jeg egentlig gerne ville spørge jer om, hvordan oplevede i p-pille stop, ægløsning ovs. Hvad gjorde i?

  VH mig den lidt utålmodige

  7. september 2021 kl. 07:40

  Hejsa.

  Du skriver, at du ikke har kunne fange en positiv ÆL test, men hvordan har du testet?
  Man skal teste to gange om dagen, gerne morgen/aften, fordi ellers kan du misse tidspunktet, hvor testen vil blive positiv. Du kan også prøve at bruge digitale ægløsningstest, da de nemmere vil fortælle dig, hvornår du har ægløsning.

  Da jeg stoppede med p-piller efter 7 år, fandt jeg min ægløsning første cyklus efter med ægløsningstest. Dette er dog nogle år siden, og jeg har fået en søn.
  Denne gang kan jeg mærke min ægløsning meget tydeligt, hvilket gjorde det nemmere at teste efter det.
  Start på CD10, og gør det to gange om dagen, til du rammer en positiv test. Når du så har din positive test, kommer din ægløsning 24-36 timer efter.
  Håber dette hjælper, og held og lykke med projekt baby!

  7. september 2021 kl. 20:35

  Hej

  Jeg tænker også, evt hvor lang er din cyklus og har du været vedholdende med test?

  Jeg synes det er så langhåret at teste 2 gange om dagen, og jeg ved nu, at jeg opgav for tidligt de første 2 mrd efter p pille stop. 3 mrd efter (havde været på pillerne i 2 år) stop lykkes det mig så at finde ægløsning, og den lå en uge senere end forventet! Sikke en øjenåbner her.. tror jeg brugte 30 test sidste mrd.. men det er det hele værd når man står med en positiv ægløsningstest og tænker YES nu har vi gjort alt vi kunne i denne måned..

  Held og lykke 😊

  7. september 2021 kl. 20:37

  Skal lige siges at min cyklus efter p pille stop er nogenlunde stabil, den har været 32-38 dage.. men for nogle kan det jo godt tage cyklus lidt længere tid at finde på plads

  7. september 2021 kl. 21:26

  Det har været forskelligt hvor vedholdende jeg har været når jeg har testet. I nogle cyklusser morgen og aften, men når den har været på sit mørkeste og derefter blevet mere og mere utydelig er jeg stoppet efter nogle dage.
  jeg har undersøgt lidt omkring de digitale test og tror jeg vil forsøge mig med dem i en tid😊

  7. september 2021 kl. 21:32

  Det første cyklus var på 45 dage. De næste var imellem 29 og 35, og pludselig havde jeg en igen på 46 dage. Mega frusterende!😓

  det er enormt langhårede det der to gange om dagen, og måske er jeg bare ikke vedholden nok. Men jeg tester løs i de her dage🙈 håber jeg som dig kan stå med den positive test, har nu kun hørt historie om den mørkere streg end kontrollen😆

  8. september 2021 kl. 05:19

  Det kan sagtens være fustrerende at teste efter ægløsning, i sær hvis man ikke kan mærke noget til det, Hvis du har en så lang cyklus så ligger din ægløsning måske senere, henimod dag 18-20 i stedet. Så vær opmærksom på det.
  Hvis jeg var dig, gik jeg ind på billig-teste.dk og købte digitale ægløsningstest så du kan få rent besked.

  8. september 2021 kl. 06:52

  Jeg ville købe de digitale med dobbelt hormon indikator. Så kan du nøjes med at teste hver 3. dag indtil den registrer en stigning i østrogen. Derefter kan du teste hver dag. De er dyre men det er klart nemmere at holde ud kun at skulle teste hver 3. dag

  Jeg ville måske overveje at søge læge hvis din cyklus ikke bliver mere stabil om et par måneder siden du allerede har været af p-pillerne i et halvt år

  8. september 2021 kl. 10:55

  Jeg har købt digitale test nu, billigteste er enormt hurtige! Jeg håber i har ret i at jeg er stoppet med testene for hurtigt, når cyklussen har lagt på 46 dage var det nok først dag 31 ægløsningen var.

  jeg har forstået det sådan at man skulle vente et helt år før man skal opsøge lægehjælp fordi jeg har spist p-piller.?

  Før pillerne var alt normalt, kunne sige på timen hvornår jeg skulle have det. Har ikke lyst til at spise dem igen🙈 måske det bare mig😆

  8. september 2021 kl. 12:18

  Man kan i hvert fald ikke komme i fertilitets behandling før man har prøvet et år, men jeg tænker godt man kan tage en snak med ens egen læge. Om de kan gøre noget for at cyklus bliver mere stabil ved jeg dog ikke

  Held og lykke. Håber snart det lykkes for dig 😊

  29. september 2021 kl. 14:32

  Hej Troldepige.

  Jeg vil anbefale Clearblues Ægløsningstester. Der er to jeg vil anbefale.

  Den ene er som mange af de andre, den kan dog også måle for Østrogen, så man kan komme i gang i tide. Mange tester og gør KUN noget ved det, når den er positiv. Og det er tit for sent.

  Den anden er deres Fertilitetsmonitor som styrer perioden for tests og kan alarmere, når det er tid til at teste. Ud over at teste for Østrogen (god tid), Lh (lige nu) og for Graviditet (HCG). De reklamerer med at den er 99% præcis og at den øger odds for graviditet med 86%.

  Og så tænker jeg at det kan være en idé med en Ferti-lily, det er lige som en Menstrationskop, bare vil sæd. Dét den gør, er at holde sæden oppe ved livmodermunden, så den hjælper sæden på vej mod Livmoderen. Har hørt super godt om den. De skriver at den skulle øge odds for graviditet med 48%.

  De bedste hilsener, Henrik Den Gavmilde

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.